Hejsan hoppsan!
Då var det fredag igen, jösses så fort dagarna går. Dom kan få gå väldigt fort till min semester nu tycker jag. Och under min semester kan det få gå väldigt sakta. Då skulle jag vara nöjd! =)

Här kommer en bild på min kvällsmat igår, som även blev min lunch på jobbet. Frukosten blev två stekta ägg, vatten och kaffe.

dsc00631

Hamburgare med ost, stekt lök, tomat och dressing.

Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska äta. Ska jag vara ärlig så orkar jag inte göra nån mat. Är trött på att laga mat nu, skulle vilja ha en kock som kommer och lagar all mat åt mig, då slipper man tänkta på vad man ska äta. Kocken bara fixar allt. Perfekt! Det är väldigt mycket jag vill ha just nu. Haha.. Men jag får inte ens hälften av det. Tyvärr…

Har kommit på att jag har varit väldigt dålig på att väga mig. Men det känns som att det inte har nån betydelse längre, det var mer spännande när man precis börjat med GI. Nu vet jag inte, visst blir man glad om man har gått ner, det var inte så jag menade. Men förut så längtade man verkligen till vägdagen. Det gör jag inte längre.

Nåja, denna helg blir iaf lugn för min del. Har varit väldigt mycket festande den senaste tiden.
Hoppas att ni får en bra helg!
Kram kram!

En Kommentar till “Vägning = tråk!”

 • Hej du.
  Nä det går riktigt trög ska jag säga. Tycker inte det är så roligt längre:(
  Men det är väl bara att ta tag i det innan det är för sent;)
  Men nu är det mycket i helgen,så på måndag då ska jag sätta fart igen.
  Jag säger bara det det är tur det finns måndagar 😉
  Ha det så bra kram

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: