Hallå där!
Hoppas att ni har haft en bra helg. Min har varit sådär, har ju jobbat, så roligare kan man ju ha.

Blev en enkel frukost idag igen. Äggröra med skinka. Till lunch så blev det rester från igår. Kebab och sallad.
Till kvällen skulle jag vilja ha stekt laxfilé med sallad och en kall god sås, vi har lax i frysen så jag funderar på att ta upp det. Erik är ju inte alltför förtjust i det, men då får väl han äta annat.

Imorgon ska jag väga mig! Det känns bra, det känns som att jag har gått ner. Jag känner mig mindre. Jackan och alla mina byxor sitter för löst. Har inga vettiga byxor att ha på mig längre. Får gå och dra upp dom hela tiden, dom är för stora överallt. Över rumpan, låren och framförallt i midjan. Men det är ju bara kul!

Tänker inte köpa nya kläder än, har nog bara (fast det är ju inte så bara) gått ner två storlekar, så dom kläder jag har får duga. Jag får se ut som en sopsäck!

Nu ska jag lägga mig och vila en stund.
Hörs kanske senare, annars så skriver jag imorgon och berättar hur mycket vågen visar, eller rättare sagt, hur mycket jag har gått ner sen förra måndagen och sammanlagt.

Ha en bra Söndag!

3 Kommentarer till “Vägning imorgon!”

 • Emelie:

  DEt är så roligt att följa dig och jag håller tummarna för att du blir nöjd med vad vågen visar imorgon =) Själv skulle ju jag med köra igång imorgon, men åkte på magsjukan och får skjuta upp det till eventuellt tisdag. Så typsikt när man väl bestämt sig. Tack för listan med matförslag som du skrev igår, den kommer hjälpa mig en hel del =) /Emelie

 • Susanne:

  Då får vi hoppas att vågen visar minus! =)
  Du verkar vara så duktig och påläst så det tror jag allt den gör! Härligt att kläderna börjar kännas stora, det är det som betyder mest, mer än siffrorna på vågen!

 • anki:

  Halloj …har just börjat en GI-resa fas 1. Kommer att följa din blogg med ett visst intresse, speciellt för att se vad du ätit /anki

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: