Hej alla glada!
Först vill jag bara tacka för era fina uppmuntringar. Det värmer nåt så enormt. Det känns bra att ha er bakom mig.
Nu hoppas jag verkligen inte att alla tar åt sig, det här gäller dom som verkligen finns där bakom en och stöttar. Det roliga är att det finns nog en viss avundsjuka över det här. Att JAG äntligen har tagit tag i saken och gör nåt åt det. Nu är det slut på allt skoj om att vara fet. För det är inte det minsta roligt. Däremot är det här jävligt kul, att JAG ska lyckas, jag ska bli SMAL!!! Och har jag gett mig in i nåt så drar jag mig inte ut ur det heller. Jag kör ända till slutet.
Vilket självförtroende och vilken självkänsla jag kommer att få. Äntligen kan man gå runt och mår bra och känna sig nöjd med hur man ser ut. Det är en dröm som jag ska ro i land nu, med hjälp av er. 🙂

Idag har jag inte så många bilder att bjuda på eftersom jag har jobbat hela dagen. Folk skulle nog börja undra varför jag plåtar min mat. Haha.. Men å andra sidan så har jag slarvat idag, jag har bara käkat två ägg och en burk tonfisk. Inte bra! Men jag har inte haft tid att äta, har varit mycket. Vill ni veta mer om min skitdag så kan ni gå in på min andra blogg, Onlyme.
Men nu har jag stoppat i mig lite lövbiff och lite sallad som Erik har gjort. Men jag tyckte inte direkt att det var nåt att ta kort på. Haha.. Så elakt det lät, men jag var så hungrig så jag hann inte.. 😛

Senare ikväll kommer det upp mer om vad man kan äta och inte äta när man kör GI. Listen igår kanske var lite för komplicerad, eller??

Hörs sen!

Comments are closed.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: