Svar till Sara:
Hoppsan, trampade visst på en öm tå där. Vad jag skriver och tycker i MIN blogg är upp till mig. Här får jag tycka vad jag vill, hur jag vill och när jag vill. Och jag tycker att pulver och piller är skit! Det står jag för.

Och tycker du nu att min mat är så äcklig, vad gör du då här? Läs dom bloggar du gillar istället.
Jag är inte utbildad kock, jag är en amatör som gillar att laga mat och det blir inte snyggt upplagt på tallriken, det är inte det den här bloggen handlar om. Och bara för att maten inte ser god ut så behöver den väl inte vara äcklig? Du låter som ett barn när du skriver. Barn tycker mat är äckligt, vuxna människor uttrycker sig inte så.

Och sen skriver du även att min blogg är provocerande(!?), du är den första som sagt det. Bara för att jag vågar stå för vad jag tycker och säger rakt ut vad jag tycker, är det provocerande eller? Jag är bara ärlig!
Alla andra som kommenterar gilla det jag skriver och dom bilder jag visar. Så synd, jag bryr mig inte vad du tycker.

Och du verkar inte kunna/veta så mycket om GI/LCHF, så då borde du inte uttrycka dig. Man kan äta hur man vill, det beror på hur hård man är. Vissa äter bulgur, couscous, matvete, ugnsgrönsaker, kokta grönsaker, det är upp till var och en hur man lägger upp sin kost. Finns inget rätt eller fel. Man äter som man själv vill. Äter man enlig GI/LCHF så ska man äta mycket fett, men GI är inte lika hårt som LCHF, och jag äter mer efter LCHF.

Lägg din energi på annat som du kanske kan nåt om!

8 Kommentarer till “Svar till Sara!”

 • Marie:

  Hahaha… Men Guuud, vad är det för människa som har kommenterat? Skit i henne, hon är bara avundsjuk! Din blogg äger och jag gillar dina bilder! Keep up the good work. =)

 • Fortsätt med de du gör! GI är ju underbart eller hur? Har gått ner massor med de o kört igång efter uppehåll nu, Dock går de inte lika fort som önskat längre:( Kram

 • SV: Jo jag tycker att lågkolhydratkost fungerar jätte bra för mig! Jag tycker om maten jag äter, jag är alltid lagom mätt och jag slipper uppblåst mage och allmän känsla av uppsväldhet. Vad gäller viktnedgången så är jag också nöjd! Det är inte direkt så att jag rasar i vikt, men det känns inte nödvändigt heller. Jag har gått sakta med säkert nedåt nu under denna perioden, och framför allt känner jag mig i princip smalare och smalare för varje dag. Och för mig är det faktiskt känslan av och hur jag mår som är viktigast! 🙂

  Hoppas att du får ett positivt resultat när du ställer dig på vågen nästa gång efter ett litet väguppehåll! Tror inte att det är fel att ibland inte väga sig utan leva lite på känslan. Torsdag tycker jag låter som en bra dag att väga sig på, det är nämligen min vägdag också! 😉

  Det låter som att du har fått en omogen och onödig kommentar, ta inte åt dig av det tramset! Kram

 • Madde:

  Jag vill TACKA för en bra blogg! Gillar dina bilder. Bilder ger inspiration och motivation. Fortsätt med det du gör!!

 • Johanna:

  Jag måste också ”lägga mig i” Kommentaren från Sara lite.
  Är det inte fantastiskt att Sandra visar bilder med riktig mat? Jag läser massa matbloggar dagligen där maten är stylad och bilderna är photoshoppade till tusen. Sandra visar det hon äter rakt upp och ner. Jag tycker inte att hennes mat ser äcklig ut. Snarare är det nog så att man är så van att se dessa ”kokboksbilder” överallt så att man hajar till när man ser en vanlig bild.

  Vad gäller pulverdiet så är det inte bara Sandra som har dömt ut metoden. Det är ju bevisat att det är en kortsiktig och i vissa fall skadlig metod. Jag har testar en gång och blev riktigt sjuk. Med lite sunt förnuft förstår man ju att kroppen behöver mat och inte pulver. När har människan ätit pulver tidigare än idag?

  Slutligen vill jag kommentera detta med att Sandra äter en mat med mycket fett. Är det inte det LCHF står för? Low Carb HIGH fat! Och uppenbarligen har det gett Sandra fina resultat!

  Till Sandra:
  Fortsätt med det du gör, det finns alltid rötägg som vill klaga av en eller annan anledning! Din blogg är en stor inspiration för många, och det är upp till var och en att vara källkritisk. De som inte gillar det du gör kan lämna din sida och besöka en av de andra miljoner bloggar som finns.
  Lycka till!

  Kram Johanna

 • haha håller verkligen med dig ! , varför läser man din blogg om man inte tycker om den?
  jag personligen älskar den, precis börjat med GI och det känns som din blogg verkligen gör allt lite lättre, provade att göra taco skalen igår, hur gott som helst!
  Undrar dock om du kan lägga upp hur mkt kolhydrater det är varje maträtt du gör om du orkar skriva upp det oxå:) ? precis börjat som sagt och har lite svårt för att räkna ut allt i huvet:P haha.
  Men verkligen, jätte bra GI blogg måste jag säga!

 • Hej! Jag blev SA glad igar när jag hittade din blogg, verkligen inspirerande och fantastisk mat!! Jag har precis startat med GI och det känns jättebra. Jag undrar bara ifall du vet; sen efter fas 1 när man kan börja sa smatt med kolhydrater igen, ska man minska pa fett och proteiner da samtidigt? Nu äter jag inga kolhydrater alls (alltsa ingen pasta, bröd, ris & potatis) men desto mer proteiner och fett & grönsaker. Är det svart sen att balansera upp det hela när man kan börja äta t ex gröt och fullkornsbröd ibland?
  Tack för en underbar blogg!:)

 • Ida:

  Jag sällar mig till övriga talare… skit i den där Sara. Hon är säkert bara avundsjuk!!
  Jag älskar din blogg Sandra! Den är en riktig inspirationskälla för mig. När jag inte vet vad jag ska hitta på för mat så kikar jag in här… Sen att jag är lite dålig på att kommentera, jag vet, jag är ledsen ;(
  SÅ Sandra, bra att du verkar va en tjej med skinn på näsan, det behövs med alla rötägg som finns där ute… Trivs man inte så har man inte här att göra….Simple as that!

  Keep up the good work!

  BamseKram

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: