Svar till Ebba:
Jo, jag vet att det är mycket socker i kaviar. Men jag äter inte kaviar varje dag och inga stora mängder. Den kaviaren jag har innehåller 16 kolhydrater per 100 gram, och jag äter absolut inte en deciliter kaviar.
Och vad det gäller hamburgedressing så äter jag det med, men det är ju inte heller varje dag. Nån gång ibland skadar inte. Och det äter jag inte nu i början utan det får blir lite sen när man kört halvvägs.

Svar till Lisa:
Haha.. Jo, dom där forskarna håller på fram och tillbaka hela tiden. Men jag struntar i dom. Man dricker ju inte läsk varje dag, så nån gång ibland kan ju inte skada. Jag brukar ha en kväll i veckan som jag får dricka lite, om jag nu är sugen.

Kram på er!

En Kommentar till “Svar på kommentar”

  • Suss:

    Håller fullt med dig. Det är svårt att hitta dressingar och liknande HELT utan kolhydrater. Då får man ta något annat, imellanåt. För det är rätt tråkigt med majonäs i längden, eller hur? hehe.

    Tror att många stirrar sig blind på innehållsförteckningen på produkten, utan att tänka på hur mycket man äter av diverse varor. 10 gram av en produkt med ”mer”kolisar kan ändå innehålla färre kolhydrater än en produkt med mindre, men som man äter i större mängder.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: