Jag har kikat runt lite på olika bloggar och hittar till min förvåning att en del ”tar” recept från min blogg och inte länkar hit, ni har inte ens frågat. Så snälla, om ni vill ha några recept från mig eller något annat så fråga först och ni ska länka till min blogg. Oavsett vad! Annars så tänker jag sluta lägga upp bilder och recept.
För dom flesta recept jag lägger upp är mina egna som jag själv har tänkt till och gjort i ordning. Och dom som inte är mina länkar jag till. Punkt slut!
Sånt här gör mig riktigt förbannad!

4 Kommentarer till “Sno inte mina recept, fråga först!”

 • Tyvärr är ju recept ett väldigt svårt område, jag menar man får ju ”sno” ur receptböcker osv egentligen (även för att publicera egna receptböcker – det är bara HELA verket som är skyddat inte specefika recept – vilket jag förstår eftersom det finns hutlöst många recept i världen..både i böcker/huvuden och online..svårt att säga vem som ursprungligen kom på vad)..

  Snor dom bilder är det dock ajaj.. det är ju copyright på dem! Då är det bara att säga ifrån på skarpen! *jaga dom med pekpinnen*

  Jag personligen tycker att i den mån man kan, ska man respektera den som bjuder på receptet. Dvs länka tillbaka, näma sajten eller något (fråga om lov rent av kanske). Tyvärr har det också slagit bakut någon gång.. då den personen jag gav credit.. hade ”snott” det av någon annan (efter det är det inte lika uppenbart att jag använder hyfs…men alltid när det kommer till recept från böcker!)

  Tyvärr är internet både av ondo och av godo..

  Hoppas du fortsätter inspirera folk till o laga bra mat :))
  Jag ska ta mig en titt på dina recept nu..

  Ha en trevlig kväller,
  MVH Sandra

 • Har jag snott något?? Jag kan inte avgöra det, men jag brukar ju iofs nämna dig väldigt ofta så det borde inte kunna misstolkas 🙂 Lovar att länka dig om jag gör något specifikt av dina rätter. Pussen

 • Receptet finns utlagt 🙂
  Ha en trevlig lördag!

 • Jag känner mig träffad! Gjorde dina muffins och tog kort, sen frågade några om receptet och jag gav ut de, ber om ursäkt!
  Men kan hålla med tidigre inlägg att bilder ska man inte sno men recept tänker man inte på samma sätt om! Sorry

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: