God kväll på er!
Vi skulle ha börjat med LCHF igår, men vi håller på att rensar ur kylen på skit som vi inte kan äta sen och som vi inte vill kasta. Men det går framåt. På Torsdag så kör vi nog igång. Senast Fredag. 🙂 Då ska jag ställa mig på den dumma vågen igen, har förmodligen gått upp allt som jag lyckades gå ner förra året. Men men, det är bara att ta nya tag. 🙂

Vi har haft kanonväder här i tre veckor, skönt när man är ledig, mindre skönt när man jobbar. Kommer hem som en stor svettboll. :-S Men man ska väl inte klaga på värmen, men vi är ju aldrig nöjda. 😉 Är det för kallt så gnäller vi och är det för varmt så gnäller vi.. Typsikt svenskar.

Ha det så bra så hörs vi så fort kylen är rensad på skit och ny bra mat finns i den. =)
Kramar till er!

2 Kommentarer till “Skit mat byts ut mot LCHF”

  • Jättebra blogg! Jag har precis börjar med allvar med GI, försökte lite halvhjärtat innan i våras, och nu när jag hittade din blogg blev jag överlycklig! Massor av bra tips och recept ju!

  • Det gäller att hitta motivationen och ett sätt är ju att rensa ut allt som man inte vill ha hemma. Om man väljer att kasta eller att äta upp det de e ju upp till var och en! Jag och en arbetskamrat gjorde en ”rivstartsvecka” när vi började. Dvs vi uteslöt allt utom proteiner (så långt det nu går). Alltså vi skippade även grönsakerna. Det var ett bra sätt att komma igång tyckte jag.
    Kollar säkert in på din blogg lite då och då för att få lite tips!
    Lycka till!!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: