Heeej!!
Kan inte hålla mig ifrån bloggen, saknar den alldeles för mycket. Älskar att skriva! =)
Hos mig snöar det, små små flingor som nu har växt och blivit till större snöflingor. =) Mysigt!
Och snart ska jag flytta, till en lite mindre lägenhet. Längtar till att börja julpynta i den nya. Hoppas bara jag får komma in i den innan jul.

Kom på förut att nu är det typ ett år sen jag började med GI. Hela våren gick det kanon, men efter mitt lilla uppehåll till semestern så har det bara gått utför, har inte haft samma motivation nu i höst. Det har slarvats och det har fuskats. Men nu jävlar, nu finns motivationen. Var inte direkt därför jag slutade blogga, det får ni inte reda på än. Men jag har tagit lite fel på månaderna om man säger så. Haha.. Sandra i ett nötskal. Jag var en månad före alla andra. Tokigt!

Undrar om man kanske ska uppdatera den andra bloggen lite? Var ett tag sen.
Ha det så bra så hörs vi snart igen!

3 Kommentarer till “Sakna!”

 • SILVIA:

  Vad skoj att du är tillbaks! Bra att du har tagit fel på månaderna 😉 ( nyfiken på varför du slutade blogga)

  Kram / Silvia

 • Emma:

  ÄNTLIGEN!! Du har varit saknad! Du gjorde det inte lättare för mig nu när du skrev som du gjorde, blev juh ÄNNU mer nyfiken på vad du ska göra nu. =D
  Kramar!!!

 • Ewa:

  Hej Sandra, kul att du är tillbaka :)jag vill bara säga att jag provat chili o paprika grytan o den var kanon,Även provat Rättikagratängen mycket god,Tack för att du finns, du hjälper till jättemycket.Lycka till med din egen vardag.
  kram Ewa

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: