Heej på er!
Dålig uppdatering, jag vet. Men jag har inte haft lust eller ork till att skriva.

Har läst i lite olika bloggar om dom här pulverdieterna, hur kan man?? Hur kan man utsätta sin kropp för svält? Jag har själv provat det ca 5 gånger, men har gett upp lika fort, och det som jag gick ner, gick jag upp igen så fort jag bara tittade på mat. Jag ville gå ner i vikt, men samtidigt få äta god mat och känna mig mätt. Mitt humör var i botten för att jag inte åt nån mat och folk i min omgivning tog avstånd. Tur att jag kommit på bättre tankar nu. GI/LCHF är kanon!
Förstår inte folk att man ställer in kroppen på svält om man dricker pulverdrinkarna? Det är ju livsfarligt och allmänt korkat!

Jag skrattar i smyg åt folk som tror att piller och pulver funkar. Nu går det ju nån reklamfilm på tv, det är nåt piller som gör att man kan gå ner dubbelt så mycket i vikt om man stoppar i sig pillret. Men det folk inte fattar är att man inte kan äta samma mat som man gjort innan för att gå ner i vikt, dom tror fortfarande att dom kommer att rasa i vikt om dom tar ”mirakel”pillret och samtidigt äter chips, godis, pizza o.s.v. Förstår ni vart jag vill komma?

Det här är helt sjukt! Det är sjukt att sånt här är lagligt. Dom blåser ju folk så det bara skriker om det!
Nä, nu lägger jag ner, jag blir bara upprörd. Och jag blir arg på mig själv för att jag har gått på deras skitsnack om pulver och piller.
Nu lägger jag upp lite goda matbilder på GI/LCHF mat istället. =)

Baconröra med lite grönsaker

Krämig korvstroganoff med sallad

”Ostkex” med lite vitlöksost på.

Stekt korv med lök och stekt ägg

Hemgjorda köttbullar, gräddsås och grönsaker

Ost och skinksallad med vitlöksdressing

Sådär ja, det var alla bilder för nu. Till kvällen blir det rättiskgratäng, ytterfläskfilé, sallad och nån slags sås. Och som snacks så ska vi dippa grönsaker. Kvällen ser lovande ut. =)

Ha en jättebra helg!
Kram på er!

2 Kommentarer till “Pulver och piller är SKIT!”

 • maria:

  tja gumman!!va duktig du är!! ja kör viktväktarna nu men me lite inslag av detta, gjorde rättiksgratängen ig,satan va gott!! ha de gott gumman!! puss å kram

 • Sara:

  Hej Sandra!

  Du bör kanske inte vara så hård i ditt dömande mot de som går på pulver och piller. Du har ju liksom dom hittat ett sätt att gå ner i vikt. Även om pulver/piller är mer tillfälligt så anser många att det är en bra start då man vill se resultat snabbt. Och självklart behöver man ju bibehålla en insikt om att man kanske inte kan äta vad som helst efteråt för att då går man upp i vikt igen.

  Jag anser att den kanske bästa metoden är att äta som man vill (i rimlig mängd) MEN att man rör på sig mycket. Motion är absolut den billigaste, skonsammaste och mest hälsofrämjande medicinen för kroppen.

  Jag har aldrig gått på någon diet men har en nära släkting som ätit GI i många år och det har funkat bra för henne. MEN hennes maträtter skiljer sig ganska mycket från dina. Hon äter tex. mycket bulgur, couscous, matvete, ugnsgrönsaker, kokta grönsaker osv. När jag ser på hennes mat blir jag hungrig.. Men när jag ser dina bilder här i bloggen blir jag faktiskt äcklad. (Nu tänker jag inte säga att du gör fel eller någonting, utan jag skriver bara utifrån mig själv) Jag tycker att maten du äter ser osmaklig ut och allt fett, grädde, såser, dressing, ost osv får det att vända sig i magen på mig. Återigen är det ju bra att du har hittat ett sätt som passar dig, men jag tycker du ska tänka dig för i fortsättningen vad du skriver om andra. Det handlar om respekt och att var och en vet vad som är bäst för en själv.

  Det var allt för mig. Din blogg är intressant på ett provocerande sätt.

  MVH Sara

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: