Tjoo!
Det har blivit lite ändrade planer här hemma. Vi kör igång på måndag, vi har för mycket mat hemma som vi inte vill kasta bort. Men på måndag blir det hårdkörning! =) Känns bra att börja igen. Men jag är livrädd över att ställa mig på vågen. Vet att jag inte har skött mig så bra, så jag har förmodligen gått upp massor! =( Men men, snart ska jag göra nåt åt det istället för att sitta här och gnälla. Det är ju trots allt ”bara” siffror. Men det är jobbigt.

För er som undrar vad man ska äta i början, kolla in arkivet från November 2008. Det var då jag började, så där hittar ni massor av mat och tips. Annars så får ni vänta en vecka till, för då kommer det att uppdateras här. Men som sagt, jag och Erik kommer verkligen att köra stenhårt, och det är ju upp till var och en hur ”hårt” man vill köra.

Ha en bra helg!
Kramar!

5 Kommentarer till “På måndag kör jag igång!”

 • Ida:

  Jag håller på dej! Du har klarat det förut så varför inte igen?!!
  Hade ni det bra på Gran Canaria? Man blir ju bara liite avundsjuk 🙂
  Kram kram

 • SILVIA:

  Vad bra! Då är vi två som kör hårt, tänkte också börja på måndag. Började året med nutrillet och som vanligt så gick den åt #¤%&/??= ! Det triggar bara igång sötsuget och jag bara tänker konstant på mat..tom saknar mina ägg hi,hi.

  Har bara en liten fråga,äter du lök i alla dess former under rivstarten? Har själv svårt att klara mig ifrån det när jag lagar mat..

  Du ska ha ett stort tack för en kanon bra blogg med alla tips och recept!

  Nu kör vi! Kram / Silvia

 • Hej! Jag är en ny läsare och har själv kört gi sedan nov-09. Jag testade det åt tidningen Topphälsa och fastnade. Jag gick upp 2,9kg under julen men det som jag älskar med gi är ju att man går ner så snabbt under rivstarten. Jag gick ner 2,4kg under min första vecka. Så försök att strunta i hur mycket du gått upp och tänk att det här kan jag snabbt gå ner igen, då känns det lättare. Det gjorde det för mig i alla fall 🙂

 • Lena:

  Hej! Kul att du kommer igång. Himla roligt o läsa dina recept. Själv förstår jag inte vad jag gör för fel. Jag har inga stora viktras, fast jag är i nystarten. Men, men. Min kropp kanske är lite trög i starten. Tänker i alla fall kämpa på. Har provat massor med olika bantningsmetoder, men jag tror på gi…. lycka till på oss. Mvh Lena

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: