God dag!
Hade inte så många bilder som jag trodde, men några blir det.

DSC00150

Kåldolmar med ärtor och brysselkål.

DSC00151

Stuvad vitkål med en kotlett

DSC00153

Falukorv i ugn med grönsaker och kall chilisås

Sen till en annan sak. Ni kräver nästan av mig i stort sätt att jag ska skriva och lägga upp bilder, men ni är fruktansvärt dåliga på att kommentera. Det är ju kommentarerna som gör att man vill fortsätta skriva. Då vet man att ni gillar det jag skriver. Med över 100 besökare per dag och ingen kommentar, det är dåligt. Då känns det som att jag lika gärna kan skita i att blogga och sluta ge er tips på GI mat. Så vill ni ha mina tips så får ni faktiskt ta och kommentera lite. För som sagt, jag har över 130 besökare per dag, nån kan väl kommentera då??

Ha en bra dag!

8 Kommentarer till “Olika GI rätter”

 • Ella:

  Hahaha – du har helt rätt. Jag är bortskämd med att bara glutta in och insupa fina bilder och recept. SKÄRPNING på mig! Hoppas du inte ledsnar att dela med dig, jag är jätte tacksam! /Ella

 • Har du blivit mätt på så lite hela tiden. Eller är det nu efter att du gått ner många kilon? Du är i vilket fall jätteduktig. Och jag har följt din blogg ett tag nu och det verkar som du gått ner det väldigt fort. bra jobbat!

 • Jo det är ju smart! Speciellt som jag har den dåliga vanan att äta upp allt på tallriken. Det är ju bättre att det är synd om maten än om mig 😀

 • Hur gör du den stuvade vitkålen? 🙂 Det lät så gott med stuvad vitkål! Känns som att du kanske har skrivit om det innan oxå men jag hittade inte recept på det när jag sökte i sökfunktionen.

 • Brukar kommentara när jag är inne! Men jag ska bättra mej 😀 God mat du gjort! Jag har haft vilo vecka då jag semestrat i Spanien. Vi ska ta tag i det i morrn igen!

  ha det gott!

 • Absolut att folk ska skriva till dig! Du lägger ju ned ett så fint jobb på bloggen och då ska du ha din belöning:)
  Jag har en fråga till dig; när är det okej att fuska lite? Jag ligger i fas 1 nu och ska göra det i två veckor till hade jag tänkt. Men när kan man faktiskt mysa till det med en godispåse eller lite chips på helgen? Hur lång tid ska man hålla på inna man kan göra det med gott samvete. Jag försökte göra GI-brownies, ett recept av Ola Lauritzon, och de var så jäkla äckliga att jag ville bara slänga de i väggen. Rekommenderar du något recept på något helggott som är GI-vänligt?
  Ha det bäst, för det är du!

 • Britt-Marie:

  Har just börjat läsa din blogg….Du har ju varit jätteduktig som gått ner så mycket på denna tiden. För mig går det ganska trögt men jag ser det på lång sikt…Lycka till och fortsätt med din blogg även om vi som läser är lite tröga ibland.

 • Irina:

  Oh la la la! Vad glad jag blir över att ha hittat din blogg, ska testa fleeera av recepten.
  Keep up the good work, girl!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: