God fortsättning på er!
Tänkte försöka mig på att börja blogga igen. Vi får väl se hur det går 😉 Men i den mån jag har tid så ska jag försöka att slänga ihop ett inlägg till er, med bilder förhoppningsvis.

Min jul och mitt nyår har varit kanon! Julen spenderade jag på jobbet, men det gör mig ingenting. Jobbar gärna jul. Tycker att dom som har små barn kan får vara lediga då, och förhoppningsvis kan dom jobba nyår så en annan får vara ledig. Och det har ju gått bra i alla dessa år som jag har jobbat inom vården.

Detta nyår blev lite speciellt, vi drog till Italien och firade nyår där, hur mysigt som helst! Bara Erik och jag. Vi bodde på ett skitfint hotell, gick på spa, åt gott, drack gott och bara hade det bra. Skönt att komma iväg och ladda upp batterierna igen.

2010 var verkligen ett bra år.
Har fått många fina nya vänner, andra har försvunnit från mitt liv. Till slut så kommer man på vilka som verkligen är ens riktiga vänner och vissa glider man helt enkelt ifrån. Dom som inte ger nåt får inget tillbaka, så är det!
Sommaren spenderades mycket ute vid sommarstugan.
Vi åkte till Cypern där vi även förlovade oss, vi hann med en weekend till Ullared där SHOPPNING stod på schemat och vi avslutade året med en resa till Italien.

I år har vi funderingar på att åka till Thailand över jul och nyår. Vi sa det att det kan ju vara våran julklapp till varandra. Så nu är det bara att börja spara pengar! 🙂 Så det blir nog inte så mycket andra resor i år. Men man vet ju aldrig 😉 Vi är ganska så duktiga på att hitta väldigt billiga resor, så hittar vi nåt billigt så kanske vi drar iväg.

Nog om det! Denna blogg ska ju handla om LCHF och inte om några jävla resor hit och dit 😉
Iaf, under jul och nyår har det som sagt slankt ner både det ena och andra, men nu är det slut på det! Igår var vi och handlade hem bra mat! Och det känns så jävla bra!

Jag började min morgon med:
2 stekta ägg, bacon, tomater och vatten.

Till lunch så får det bli en tonfisksallad, eller ost och skinka. Dressingen gör jag på creme fraiche och tacosås.
Till middag är jag lite sugen på hamburgare, men dessvärre så glömde jag handla det igår, men man kan ju göra egna 🙂

Sådär ser min meny ut för idag. Helt okej!
Då var det dags att sparka igång dagen på riktigt, ska snart bege mig hem till en vän och fika! Men innan dess så måste ansiktet på och håret ska fixas!

Blev ett långt inlägg utan bilder. Hoppas att ni orkade ta er igenom hela 😉
Ha en bra dag kära ni!

3 Kommentarer till “Nytt år, nya möjligheter!”

 • Emma:

  Härligt att du är tillbaka! Du har varit saknad! =) Kommer att följa din blogg slaviskt! Älskar den! Och jag gillar sättet du skriver på, allt känns lite lättare när man är här inne och kikar.
  Grattis till förlovningen!!!

  Hoppas din första dag har gått bra =D
  Kramar

 • Mia:

  Kul att du är tillbaka! Håller med föregående ”talare” =)

 • emma:

  Kul att du är tillbaka!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: