Hej hej!

Dagen har flutit på bra. Har varit och handlat lite, så nu är mitt GI kylskåp fullt med härliga grönsaker av olika slag, och självklart en massa annat gott.
Hoppas att allt är bra med er, och att det går bra för er som kör GI.

Min GI mat idag:
Frukost – 2 kokta ägg, 1 skinkbit, 1 avocado och massa vatten.
Lunch – Baconröra med broccoli, vatten.
Mellis – 2 ost och skinkrullar
Kvällsmat – ? Vi har inte kommit så långt än.

Jag börjar faktiskt bli trött på att äta ägg nu. Så nu tänkte jag prova keso(?!) till frukost. Tycker egentligen inte om det, nästan det värsta som finns. Men om man blandar i lite tomat, paprika och skinka, så kanske det går att äta? Det visar sig imorgon. Då ska jag prova.

Fick höra av en vikarie på jobbet idag att det verkligen syns jätte mycket att jag har gått ner i vikt. Hon ser det på hela mig, både på kroppen, ansiktet men framför allt att jag är så glad hela tiden.
Och det sista håller jag med om, jag har verkligen energi så jag klarar av en hel dag nu, tack vare GI. Och det märks nog även hemma, jag blir inte alls lika lätt irriterad längre, som jag blev förr.
Förut på jobbet så var jag helt slut efter 10 på förmiddagen. Och då har jag bara jobbat 3 timmar. Då är det illa. Men nu kan jag lätt jobba till 16, inga problem. Och det är ju för att man äter rätt mat.

Nä, nu blir det lite kaffe.
Hörs senare!

3 Kommentarer till “Nu börjar det synas!”

 • Åh va kul att folk har börjat se det på dig =) Mamma och pappa har sagt till mig att man ser det i mitt ansikte =) känns verkligen toppen att höra sånt! Ger en riktigt bra med motivation 🙂

  Kramar

 • Ja salladen va jättegott, och köttet smakade helt otroligt, massa krydda och välstekt, precis som jag vill ha det 🙂 Och det bästa är att jag kan se stället vi köpte det ifrån från mitt fönster 😉 (kan bli farligt för plånboken :P)

  Tack så mycket, jag tror verkligen att tapeterna kommer bli toppen =) fina grejer du hade köpt förresten 🙂 När flyttar du in permanent?

  kram!

 • vad roligt att folk börjar se! sånt motiverar ju en alltid att fortsätta! Du är dukig du, på att hålla dig till GI, men jag tänte på en sak.. Hur gör du när du ska ut och festa? dricker du ingenting eller gör du det ändå, trotts kolisarna?
  för mig går det bara bra, jag har varit lite seg idag men inget konstigt med det egentligen! =) Jag gillar GI,dock tycker jag det är jobbigt att hitta mat ”on-the-go” men man får väl se till att vara förberädd, haha.

  Kram!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: