God kväll!
Har igentligen inget speciellt att skriva om idag. Men jag tänkte berätta lite hur jag och Erik kommer att lägga upp våran resa mot ett smalare och sundare liv.

Nu har vi kört GI/LCHF i en vecka. Och den första månaden så kommer vi att köra stenhårt. Vi kommer inte att blanda in mejeriprodukter i början. Till helger så kommer vi att unna oss lite godare mat och även light läsk, om vi nu vill ha det. Likaså med maten, vi kanske kommer att använda oss av grädde eller creme fresch i maten.

Så i miten på Februari så kommer vi att släppa lite på tyglarna, men inte för mycket. Det är lätt att falla för frestelser.

Jag har säkert sagt det förut, men GI är verkligen det bästa jag har gjort. Det har ändrat min syn på mat och jag mår mycket mycket bättre. Är glad och pigg och orkar hålla igång en hel dag.

Så till sommaren så hoppas jag att jag kommer att vara i närheten av min målvikt. Ska försöka hålla mig undan från fusk så mycket det bara går. Just nu har jag inget sug efter godis, chips, fikabröd o.s.v.. Och det känns skönt!

Kom ihåg, detta är hur jag och Erik har lagt upp våran väg, jag kan inte bestämma över hur ni ska gå till väga, alla kroppar är olika och GI/LCHF kanske inte funkar för alla.

Nu har jag pladdrat tillräckligt, nu väntar kvällsmaten på mig. Imorgon kommer nog en bilduppdatering.
Ha det så bra så hörs vi imorgon! Kämpa på nu tjejer och killar med GI/LCHF. =)

2 Kommentarer till “Min väg till ett smalare och sundare liv!”

 • Jenny:

  Hej!

  Ser ju att du lyckats fantastikt bra med gi metoden :), jag kör rivstarten nu och är inne på vecka två, men det jag undrar är varför ni utesluter grädde och creame fraice? Jag trodde det hjälpte till att sätta igång förbränningen….lr har jag missuppfattat helt :/

  Får jag ett bättre resultat om jag tar bort mejeriprodukter helt en period???

  Skulle bli jätteglad om du kunde svara på detta 😀

  Ha det gott och du ska veta att denna blogg sporrar mej nått enormt 😀

 • Kiika:

  Hej! och tack för en inspirerande blogg! har nu hållit på en vecka med dieten. jag undrar oxå hur det är gällande grädde, turkisk yogurt (mjölkproduketr över lag…) och frukter. har blandat äppelbitar med keso som ”kaka” till kaffe eller mellanmål….

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: