Tjolahopp!
Blev visst många starka reaktioner över att jag blev lite upprörd på dumma kommentarer. Vissa saker hör faktiskt till sunt förnuft, tycker jag. Men det blev fler positiva reaktioner, tur att det finns folk som förstår att man kan ledsna lite ibland.
Och om jag tappar en eller två läsare för att jag blev arg, vad gör det? Jag skriver mest för min egen skull, för att jag tycker det är kul att skriva, sen att man har fått många läsare är ju bara ett plus. =)

Så till Chatarina -hej då! Synd bara att du inte har kommenterat nåt förut, har ingen aning om vem du är. Och jag har inte varit nedvärderande när jag kommenterade någons blogg, utan jag undrade bara lite saker, och jag fick svar på mina frågor. Så det är väl inget du behöver bry dig om. Men eftersom du inte kommer att läsa min blogg nåt mer så förväntar jag mig inget svar av dig. Och som sagt, det gör inget att jag tappar läsare, för jag skriver för min egen skull.

Så nu lämnar vi den diskussionen, min blogg, min stil, mitt sätt! Läs och njut, eller läs och hata. Hur enkelt som helst!

Ha en bra dag alla! En bilduppdatering kommer så småningom! =)

En Kommentar till “Min blogg, min stil, mitt sätt!”

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: