God morgon!
Haha, inatt så drömde jag om rättiskmunkarna, jag vill ha mer!! Får nog cykla iväg till affären och köpa en till rättika. Dom är inte så dyra, den vi köpte på willy´s igår kostade 19 kr. Helt okej pris!
Får se om jag får med mig Erik till affären för att handla lite, sen ska jag även prova mintchokladen i helgen. Det ska bli spännande, jag tycker varken om mint eller mörk choklad. Haha.. Aja, kan vara gott med EN bit till kaffet. =)

Jag tänker inte be om ursäkt för det jag skrev igår, ibland blir jag bara så trött på en del kommentarer. Tar bort många som jag inte ens vill publicera. Och igår rann bägaren över. Som sagt, jag är ingen nybörjare har kört GI sen November 2008, så nog vet jag att choklad innehåller mycket kolhydrater.
Men nu fick ni se/höra/läsa en annan sida av mig, jag har tålamod men det går till en viss gräns, till sist så exploderar jag.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och njuta av min lediga dag! Imorgon är det jobb igen. Jippiiii!! Eller inte..
Ha en bra dag!
Kramar!

3 Kommentarer till “Mer rättika”

 • Emma:

  Haha, jag gillar det du skriver. Förstår att du kan bli lite irriterad på vad folk skriver. Men sluta inte skriv! Jag gillar din blogg så som många andra.
  Njut av din lediga dag nu!
  Kram

 • Åh vad roligt med en GI blogg!:D Här ska jag kika in, följer oxå GI nu och skriver i min blogg med!:)

 • Carro:

  Hejsan!

  Vi är tre tjejer som går 3:dje året på blackebergs naturvetenskapliga linje. SOm projektarbete har vi valt att studera, granska och jämföra olika dieter, för att ta det bästa ur alla och skapa vår egna diet.

  Vi undrar därför om du skulle kunna tänka dig att vara intresserad av låta oss följa din viktnedgång. Du skulle då svara på några frågor agn. hur lätt det är att hålla sig till dieten, om du är trött, om du märker några skillnader i viktnedgång osv.

  Ifall du är intresserad maila oss gärna på: kostprojektet@gmail.com

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: