Hej på er!
Då var veckan slut och helgen är här, och jag är ledig! Kommer att vara ledig i två veckor nu, behöver jag ens säga att det är skönt? =)
Jag måste erkänna en sak, igår kunde jag inte hålla fingrarna borta från chokladen, var så fruktansvärt sugen på choklad så ni anar inte. Erik försökte övertala mig till att inte ta den, men det gick inte, jag skulle bara ha den! Och sen att man har ”det där” gör ju inte saken bättre eller lättare. Gott som fan var det och jag ångrar mig inte! Trodde jag skulle få ångest efter, jag brukar få det när jag vet att jag har ätit nåt som jag inte får, men igår njöt jag bara, av varje tugga. Struntsamma, ibland är det svårt att låta bli.
Tänkte uppdatera med lite bilder här innan helgen.

Marinerade kycklingklubbor. Är nästan som buffalo wings, som jag visade för ett tag sen, fast det är mycket mer kött på dom här.

Rättiskmunkar (recept finns om ni söker på bloggen) med osockrade lingon och grädde.

Stekt ägg med lite lök och en delad kotlett

Fläskfilegryta med ärtor, broccoli, brysselkål.

Oopsies

Hemmagjord hamburgare. Oopsies i botten, egna hamburgare, gurka, tomat, röd och gul lök och dressing.

Det var alla bilder för nu. Fler bilder kommer nog efter helgen.
Vägde mig idag, och jag hade inte gått ner så mycket faktiskt, minus 0,4. Vet inte varför det inte hade blivit mer, men det är struntsamma, det var minus iaf. Trotts mitt lilla fusk igår. =)

Ha en bra helg alla!
Kram på er!

4 Kommentarer till “Mer GI mat!”

 • clara:

  åh, man behöver choklad!
  jag äter det nog alldeles för ofta..
  men alltid 86% för jag har en tendens till att för mycket och då gör det inte så mycket när den är så mörk för 100gram är ju endast 19g kolhydrater 😉 (äter GI)
  Vad syndade du med för choklad?! 🙂

 • Suss:

  Du va värd den där chokladen! dessutom kan man inte stå emot när ”dedär” kommer! Tror fan man kan döda någon om man inte får choklad ibland, och de vill vi ju inte! 😉 haha ha en bra kväll gumman!

 • Ida:

  Uppdatera mera! så kul o läsa o inspireras av alla dina bilder o så;)

 • jag sökte på GI och blogg och hamnade hos dig! Blev lite nyfiken på dina ooopsie, vad är det? jag ska söka lite till på din blogg, så kanske jag hittar svaret.

  MVH Hanna
  som också precis börjat blogga lite, om mat, barn och träning mest.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: