Hej på er stjärnor!
Nu vill jag verkligen väga mig, måste åka och köpa batterier till min våg. Får kolla med mamma sen när hon kommer om hon har lust att köra mig. Jag är sååå nyfiken!!

Igår kväll stod jag framför spegeln och drog upp tröjan för att kolla om magen hade försvunnit, så som alla säger. Och det har den fanimej! Nästan iaf, är inte långt kvar nu. Men jag vill att det ska minska mer runt lår, ansikte och höfter också, men det verkar segt, eller så ser jag det inte. Kanske dags att ta lite kort och slänga upp på bloggen, vad säger ni? =)
Men gud så kul det är nu när man börjar se skillnad, nu är det inte långt kvar, eller joo.. Men inte så långt. Mitt mål är att vara klar till sommaren. Typ i Juni. Det skulle ju vara perfekt!
Jag längtar! Det känns som att den här sommaren kommer att bli den bästa, få gå runt i fina sommarkläder utan att se ut som en elefant!
Nåja, nog om mig.

Det jag har hunnit med att äta idag är:
Frukost (9.30) – Två stekta ägg, en hamburgare med ost och lite gurka
Lunch (12.15) – Den andra hamburgaren och sallad

Ni kanske tycker det låter konstigt med en hamburgare till frukost. Men jag var verkligen tokhungrig och blev inte mätt på äggen, men efter hamburgaren så blev jag verkligen supermätt.
När man jobbar går det ju åt lite mer energi än när man är hemma och är ledig. Så en rejäl frukost måste man ha. Jag har känt det länge att jag inte står mig på bara två kokta ägg, måste ha nåt mer.

Funderar på att baka GI brödet idag, men då måste jag åka och handla lite. Men eftersom jag ändå måste handla batterier, så kan jag ju lika gärna handla hem lite mat och så.

Så vi får se vad det blir av dagen!
Nu ska jag iaf dricka en kopp kaffe med lite grädde i.

Hoppas att ni får en bra dag!
Kramar!

En Kommentar till “Magen är nästan borta!”

  • Om du lagar GI-bröd så måste du berätta hur det smakade och receptet sen! Det är något jag skulle vilja testa. 😀

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: