God dag!

Nu har jag kommit hem från en trevlig stund med en kompis. Vi åkte iväg och käkade frukost/lunch. Det blev en kebabsallad med ost, och det smakade kanon. Var så jävla hungrig och efter maten så blev jag proppmätt och trött.

Innan jag började med GI så åt jag aldrig kebabsallad. Hade aldrig provat det eftersom jag trodde det skulle smaka helvete, men så fel jag hade. Jag är helt såld på det nu.
GI är så lätt och enkelt. Jag älskar GI-metoden! Haha.. Så knäpp jag är.

Till kvällen så ska vi äta lax, skulle vilja göra nåt riktigt gott. Men jag vet inte vad. Får kolla runt lite och få lite inspiration. Eller vet ni nåt man kan göra med lax?

Var även en sväng till affären, så nu har jag ingredienser till att göra egen skagenröra. Fick receptet från Emma igår när jag var hos henne och drack kaffe. Så vi får se om det blir skagenröra till laxen eller om jag ska göra nån god förrätt. Bilder kommer iaf upp senare ikväll.

Just det, fick hem mitt paket från halens idag, och allt passade. Det känns så jävla bra! Nu märker jag att magen har minskat och även låren. Måste mäta runt midjan och kolla hur mycket det har minskat.

Hoppas att ni får en bra helg! Själv så är jag ledig i helgen, och det känns underbart! Så ikväll blir det god mat och mys.

Skriver mer sen!

Comments are closed.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: