Hej hej!
Hur mår ni? Själv så mår jag som en prinsessa, hur nu en sån mår har jag ingen aning om, men bra mår jag iaf 🙂

Igår var jag i Eskilstuna, och på vägen hem så började magen kurra. Det är ju inte det lättaste att äta LCHF och vara på resande fot. Men vi bestämde oss för att svänga in på MAX, jag tänkte att jag får väl ta en hamburgare utan bröd. Men när vi kliver in där så möts vi av menyn och mina ögon dras direkt mot ”Delifresh Low Carb-mål” WHAT??? Har dom lchf-burgare?? Kanon! Jag beställde en sån och tro mig, det var ju inte det lättaste att äta. Jag dreglade, det rann ut och jag hade mat i hela ansiktet. Men gud så gott det var! Stort PLUS till MAX som tänker på oss LCHF:are!

Delifresh Low Carb-mål

4 Kommentarer till “Low Carb-mål på MAX!”

 • Misan:

  Hej

  Har du gått över till LCHF?? genom att bloggen heter GI?? Men ja åt GI målet på Max idag.. var super god.. kanske inte man ska äta varje dag men men 🙂

 • kajsa:

  Ett plus till Max!

 • Åsa:

  Hej! Fin blogg! Jag äter också LCHF sen maj förra året (med ett avbrott, hrrm) och det funkar strålande för mig, verkar funka bra för dig med!=)

  Men jag måste säga att jag håller inte med dig om att det skulle vara krångligt att äta på resande fot när man äter lchf. En bit kött med beasås och lite grönt t ex kan man ju alltid få på nån restaurang.=) Perfekt att det finns på MAX också, jag har även köpt BK:s Big King XXL, slängt brödet å tagit en sallad med dressing till.

  Jag tänker på när jag tidigare har gått på VV, DÅ var det svårt att hålla reda på alla points när man åt ute, man var ju livrädd att få i sig för mycket hela tiden och måltiden som skulle varit trevlig blev ett stressmoment.=S LCHF rules!;))

  Mvh Åsa

 • Angående lowcarb. jag jobbar på Max i Kalmar och älskar verkligen våran delifresh-meny! Jag går själv på GI och tycker det är helt underbart med alternativ till oss! Low-carb burgaren är helt fantastiskt god!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: