Förra helgen så gjorde vi en supergod Pannacotta.
Och ni ska få receptet.

LCHF Pannacotta 2 pers
Ingredienser:

1 dl mascarpone
2 dl vispgrädde
1 vaniljstänger eller vaniljpulver
1,5 gelatinblad
2 krossade suketter

Gör så här:
Lägg gelatinet i blöt i ca 5 minuter. Häll grädden i en kastrull, tillsätt gelatinet. Skrapa ned vaniljstängerna, det går även bra med vaniljpulver.
Koka upp och koka sen vidare på svag värme i ca 10 min. Häll i mascarponeosten och låt den smälta i vispgrädden.
Häll sedan upp det i små glas och låt kylas i några timmar. Garnera med hallon.

Hur gott som helst! Man kan nog byta ut mascarponeosten mot philadelfiaost om man vill. Vi ska prova det nästa gång.
Och hallonen som vi använde var osockrade frysta hallon.

Comments are closed.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: