Hej hej!
Hoppas att ni har haft en bra helg. Min har varit lugn -som vanligt. Det är faktiskt ganska så skönt att ha kommit ner på jorden. Förut så var jag väldigt vild av mig, festade i stort sätt varje ledig helg. Och med festandet så kom bakfyllan och ångesten. Det fick man liksom på köpet. Har väl kommit fram till att festa och ligga bakis är inte allt. Det är mycket skönare att ligga och mysa framför en film tillsammans med den man älskar mest och sen att få vakna upp och må hur bra som helst är ju underbart!
Synd bara att vädret inte har varit så bra i helgen, mulet, blåst och lite kallt.
Nåja, ska slänga upp tre bilder som jag har.

Stekt hamburgare med dressing och broccoligratäng. Vi hade lite grillkrydda på denna gång och det smakade bättre faktiskt.

Räkor, avocado och lite creme frech i botten. Mums! (Som sagt, vem behöver bakfylla och ångest när man kan äta räkor och mysa en fredagkväll?!)

Ost och skinsallad

Denna vitlöksdressing använder jag.
Näringsvärde per 100g:
Proteinhalt – 1g
Kolhydrathalt – 6g
Fetthalt – 42g
Energivärde – 1700 kJ/400 kcal

Denna hamburgerdressing använder jag.

Sådär ja, det var allt för nu. Kan inte skriva ut vad vi ska äta ikväll, det är en överraskning till Erik. Och han kanske går in här och läser.. =)

Ha en bra Söndag!
Kramar!

2 Kommentarer till “LCHF dressing och lite annat”

  • Jag känner igen mig så väl där vad gäller festandet. Numera känner jag väldigt sällan för att dricka någon alkohol, och jag känner ännu mindre för att vara bakfull och därmed må dåligt både fysiskt och psykiskt dagen efter. Varje helg jag är hemma och bara tar det lugnt så är jag tacksam på morgonen när jag vaknar, tacksam över att jag mår bra och är pigg, att jag har en hel dag av möjligheter framför mig där jag kan göra precis vad jag vill utan att begränsas av trötthet, illamående eller promille i blodet.

    Det finns mycket roligt man kan sysselsätta sig med under helgerna – utan alkohol. Det är i alla fall det som har kommit att bli min mening. Undra om vi bara börjar bli vuxna, eller om man blir såhär smart av lchf-kost 😉 höhö!

  • fan vad goo du är gumman:)tack oxå hihi ta hand om dig!Puss

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: