God kväll!
Helt seriöst, denna vecka har GI gått käpp rätt åt helvete! Inte för att jag har ätit fel mat hela veckan, men jag har blandat in godis och chips i bilden. Inte bra! Och det känns så jävla dumt, jag känner mig som en superdålig människa!
Så jag har bestämt att på måndag ska jag köra stenhårt igen, från steg 1. För det är ingen idé nu under helgen, dels för att jag ska festa lite imorgon och så.
Vill ju nå mitt mål till jul, vilket är ca 65-60 kilo, jag vill och jag kan. Bara jag slutar upp med dessa dumheter! SJÄLVDISCIPLIN SANNA!!

Så nu sitter jag här med dåligt samvete efter att ha tryckt i mig en liten chokladkaka. Och säg inte till mig att ibland måste man unna sig. Jag unnade mig saker under semestern, den är slut nu, jag skulle vara hård mot mig själv under hösten, och jag kan! Vill man klara nåt så får man se till att hålla fingrarna borta från godis och chips och allt vad det nu kan vara.

Så, det var det.
Nu ska jag sova, imorgon är det jobb som gäller.

5 Kommentarer till “Käpp rätt åt helvete!”

 • Kör stenhårt på måndag, hejja hejja 😀 Sluta inte blogga. Läser varje dag!

  Kram

 • Väldigt bra blogg. Jag har tagit bort all pasta, bröd och sånt. Men jag är ju en loser på godis och kakverk 🙁 Ibland slinker det ju ner liiite bröd också, men inte alls i samma utsträkning som förut.

  Du ger inspiration 🙂
  Hur är det med hallon och mjölk? då jag kör väldigt mycket smoothie.

 • Det låter bra med en omstart på måndag, från steg 1! Det kan nog ge dig nya krafter 🙂

  Jag hoppas för allt jag har att bloggen inte får vila allt för mycket, I like your blog 😉

  Jag känner btw igen mig i det dära med chips och godis..jag kan äta helt rätt i övrigt, men sen plötsligt en dag när man varit felfri 7-14 dagar, så vips får jag för mig att trycka i mig chips & dippa eller en påse godis! Illa.. men man ska inte ge upp, det är bara att ta nya tag.

 • Ja fy på dig Sandra,så där får man inte göra 😉
  Och precis som om jag var rätt person och säga till dig*S* Not!!
  Har fuskat hela helgen jag med och nu har man dåligt samvete jag vet hur det känns.Och som du säger man kan inte unna dig jämt.Nä nu får det vara slut unnat eller hur??
  Men jag vet fortfarande inte om detta med GI är rätt grej för mig.Tycker bara jag går upp av det,tycker jag sköter mig och är strickt på veckan och sen till helgen så äter jag kanske lite mer,men det fixar inte min kropp,för då slår den bak ut på en gång.
  Usch jag vet varken ut eller in.
  Ja ja ha det bra och kämpa på nu på måndag.
  Heja dig Sandra
  Kram

 • Ååå här kommer också en so fuskar o fuskar..ja jag har väl inte käkat nå GI vänligt sista 2 veckorna:/
  FAN!!!
  Självdisciplin..den vete sjutton vart den tagit vägen??
  Å jag är inte taggad heller, men vill ju inget hellre än att gå ner i vikt! Min ingen energi å göra nåt åt det, blir såå trött på mej själv!
  Men from imorrn, då jäklar ska jag försöka!!
  Börjar jobba igen imorrn med..har du nå bra förslag på gi lunch man kan ha med t jobbet, som man kan käka i Ren kur?

  Kram kram

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: