God kväll!
Jag måste skryta lite om mig själv, jag känner mig så jävla duktig! 5:e dagen och inte ett endaste litet sug efter godis och annat skit, än så länge. *peppar peppar* Och det känns så bra! Dom tre – fyra första dagarna brukar ju vara värst. Och jag har klarat dom!! 😀
Trots att man läser att folk ska äta det ena och det andra, men det frestar mig inte, snarare tvärtom!
Som jag brukar säga, bara viljan finns så klarar man allt! Och jag har en morot att sträva efter, och när jag tänker på det så blir jag superpeppad och glad!

Sen sitter jag ibland och kollar på bilder på mig från 2009, jag var ju smal, jag var ju nästan vid min målvikt, varför sket det sig? Jag blir arg helt enkelt! Jag har misslyckats, men nu jävlar ska jag ha revansch!

Jag tänker inte ens fråga hur det går för er, för ni kanske har fel på tangentbordet och inte kan svara på mina frågor? Vad vet jag.. 😉

Jag är iaf stolt över mig själv att jag har tagit tag i mitt liv igen, jag är mycket piggare, gladare och jag mår mycket bättre! Vaknar med ett leende på läpparna och somnar med ett leende på läpparna. Härligt!

Nu luktar det gott ifrån köket, bäst att springa dit och kika..
Ha en bra kväll!

4 Kommentarer till “Jag är stolt!”

 • Lina:

  De är de som är så bra med LCHF, sötsuget (mitt största problem) försvinner direkt, kram!

 • Sofi:

  Gud så duktig du är! Klart att du ska vara stolt över dig själv och skryta lite.. =) Inte alla som skulle klara av det här.
  Du gör en väldigt glad, du skriver alltid positiva saker och får en att känna att LCHF är det lättaste som finns!

  Kämpa på bruden!

 • Eva:

  självklart att du ska skryta 🙂
  Härligt !

 • Ewa:

  kul att ha hittat till din blogg. börjar köra LCHF idag. gick för några år sen ner 20 kg, men precis som du så sumpasde jag det sen. nya tag nu – för hälsan och välbefinnandet. mår dåligt av att inta hitta kläder jag trivs i. har ca 25 kg att gå ner. NU SKA DOM BORT! tack för inspirationen, önskar dig lycka till – det ska gå!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: