Hej på er!
Hoppas att allt är bra med er.
Vet ni, jag blir så jävla arg på mig själv. Nu har jag fuskat, jag vet inte hur många dagar. Jag vet inte varför jag inte kan hålla mig ifrån sötsaker och annat gott. Jag försöker gång på gång att hålla mig ifrån det, men lik förbannat så dyker jag ner i den där jävla godisskålen. Och jag får inte ens ångest efter?? Vet inte varför det har blivit såhär, men tror det kan bero på att jag har kört GI/LCHF för länge. Men jag har ju inte kört konstant utan haft lite uppehåll då och då.
Visst, det är okej att fuska eller unna sig nåt gott ibland, men det får fan i mig finnas gränser! Det här är inte okej!

Så jag har bestämt mig för att på Måndag ska jag köra igång på riktigt, och då blir det hårt. Jag och Erik har ju varandra och vi ska stötta varandra till max och mer därtill! Ska inte röra vid en godisbit eller nåt annat onyttigt förens i sommar. Jag vägrar vara överviktig en sommar till! Jag vet att jag kan och jag vill!

Ska väga mig på måndag också och kolla hur mycket jag har gått upp. =( Mindre kul, men man måste.

Hoppas att ni får en kanonhelg!
Kramar på er!

Inte okej!

Okej!

(Båda bilderna är lånade från internet.)

3 Kommentarer till “Inte okej!”

 • Helene:

  Jag följer dig nu…Ska oxå börja på måndag : )
  Tror jag iallafall : )
  Ha en skön helg…
  KRAM Helene

 • Jag vill bara tacka för tipset om kålröran. Jag hade lite vitpeppar i min och den kommer att synas ofta på vårt matbord. En favorit:)

  Ja, man måste få unna sig något i bland. Men jag tycker också det är lätt att falla i de gamla mönsterna tyvärr. Men du fixar det!

 • Ida:

  Åh välkommen till klubben. Jag har oxå hamnat i samma moode. 🙁 Meen. snart är det nya tag. Typ på måndag.

  Nu kör vi!!
  Kram
  psst man fåår fuska ibland… huvesaken är att man inte gör det resten av livet….
  Du ska se att vågen kommer vara snäll 🙂

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: