Hej!
Jag ska fatta mig kort eftersom jag inte är på humör! Jag har slutat röka och är alltså inte på nåt jävla solskenshumör som ni kanske märker. Är inne på min fjärde rökfria dag och allt är asjobbigt. Jag använder inget sluta-röka-hjälpmedel då jag tycker sånt är skit! Varför skaffa sig ett nytt beroende när jag håller på att gå ifrån ett annat?
En grej till som jag tycker är skit är att NI inte kan anstränga er att svara på en ända fråga som jag ställde i bloggen för en vecka sen. Två personer har svarat, TVÅ!!!

Unika per dag:
Datum: Antal:
2011-10-03 195
2011-10-02 158
2011-10-01 114
2011-09-30 121
2011-09-29 128
2011-09-28 196

Såhär ser statistiken ut för en vecka, och två jävla personer har svarat på min fråga om smöret av alla som har varit inne på min blogg?? Helt sjukt! Inte konstigt att man blir förbannad. Ska det vara så svårt att svara på en fråga?

Nu lägger jag ner det här…
Ska bli intressant att se hur mycket skit jag kommer att få för det här inlägget nu, för att hugga är folk duktiga på, men att ge beröm är dom sämre på.

4 Kommentarer till “Inget vidare humör!”

 • ah visst är det tråkigt att ingen kommenterar när man blogg och skriver frågor. ska bättra mig här på din blogg 🙂 vet själv hur guld det är att få kommentarer. tror att smöret beror på att folk har kommit på att det är bättre att använda naturliga saker men ja vet inte.. det är ju bra om folk blir mer medvetna med vad de stoppar i sig! 🙂

 • Per:

  Lovar att bättra mig.Efter 8mån med LCHFhar jag gått ner 24kg, blivit av med min diabetes2. Det va med stor spänning jag hämtade mätvärdeslistan på vårdcentralen idag. Hur har det gått med mina höga kolesterolvärden? Totalkolesterol 4,8, triglycerider 1,1 HDL 1,3 LDL 2,9. Alla värde är inom normalvärdes gräns. Så för mig funkar SMÖR o GRÄDDE utmärkt! Kram Per
  ps Lycka till med rökstoppet. Det fixar du

 • jag förstår din irritation, men man kan faktiskt inte kräva kommentarer av sina läsare. tyvärr.

  själv har jag kommenterat flertalet gånger men jag har aldrig fått något svar från dig och det tillsammans med ett inlägg som detta gör att jag som läsare inte känner för att läsa vidare.
  trots att jag verkligen gillade bloggen. trist.

 • Hej! Hittade till dig idag efter lite inspiration till GI (även om du kör LCHF om jag förstår rätt under den lilla stund som jag varit inne på din blogg).

  Har hört att det är galet att sluta röka och gå ner i vikt samtidigt. Men jag håller alla tummar jag har, att du lyckas med båda delarna. Ha det så bra!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: