Hej på er!

TACK för alla fina kommentarer! Ni är så jävla underbara. Det är tack vare er som jag verkligen klarar det här. Att gå in på bloggen varje dag och läsa era kommentarer gör så att jag verkligen vill fortsätta med det här. NI gör mig glad! NI får mig att vilja kämpa vidare. Och vi kommer att klara det här tillsammans. Ingenting är omöjligt som Gunde Svan sa.. Jag tror det var han iaf… haha!

Vet ni, nu har jag semester i en vecka, och det tackar jag Gud för! Så imorgon ska jag uppdatera bloggen. Har jobbat ett hästpass idag.. 10-20, + att jag har fått lite tråkiga nyheter. Så nu är jag mest trött och lite ledsen. Men det ska nog ordna till sig.
Vi hörs imorgon!

Massa kramar till er!

tack_1147113991_8879924

TACK för att ni finns!

6 Kommentarer till “Ingentin är omöjligt!”

 • Maja Munke:

  Hej!

  Jag har precis börjat äta GI, och när jag skulle börja försöka komma på recept och finna inspiration m.m. så sökte jag på internet och fann din fina blogg! 🙂

  Grattis till din stora viktnedgång, jag är imponerad!

  Ikväll bjöd jag min sambo på ”Kyckling alá Sandra” och vi båda tyckte att det var super gott! Mycket enkelt att laga och underbar smak. Vi serverade det med kokt brocolli, tomat, gurka och lite fetaost. Det blev toppen!

  Tack för en bra blogg. Jag kommer hänga här ofta;)

 • Ida:

  JA pizzan va suveränt god! Den blir ju inte mindre god heller när man vet att den är GI!
  Trist med tråkiga nyheter, men härligt med en veckas semester! Har du några speciella planer? *nyfiken*

  Kram Ida

 • Hej, bara för att du skrev såhär så startade jag också en blogg! Du får jättegärna läsa den om du vill=)

  (gjorde den nyss ska fixa mer med den imorgon)

  Ska fortsätta läsa sin iaf den är jättebra!

 • gi-tjej:

  Oj, glömde adressen!^^ här är den iaf!

  http://www.gi-blogg.blogspot.com/

 • Hej! Följer din blogg. Gillar allt med den 🙂 Nu har jag börjat på Gi och skulle jätte gärna ha en bra ide på några recept för fas ett, jag vet inte riktigt vad fas ett och två och tre är. Och vad man får äta i det. Kanske du kan länka till ett inlägg du har i så fall. Ha en bra dag iaf tjejen! Du gör det jätte bra! 😀

 • Okej, jag ska ta och kolla in där 🙂 Står det hur mycket kolhydrater man får äta per dag också? Ah , men jag kan ju kolla själv 🙂 Ha en bra dag!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: