Hej!
Hade lite bråttom förut, skulle ner och hämta en kebab sallad. Var så fruktansvärt hungrig och jag orkade verkligen inte göra mat. Usch, får sluta köpa mat ute, det blir för dyrt. Och frågan är ju om det är värt det?

Till frukost idag blev det två kokta ägg.
Lunchen bestod av en ost och skinksallad.
Kvällsmaten blev som tidigare sagt -kebabsallad.

DSC00700

Kebabsallad

Mycket sallad blir det nu när det är så varmt. Men samtidigt så kan det vara väldigt gott med varm mat fast det är varmt ute.

Jag undrar en sak, hur många av er som läser min blogg kör GI/LCHF?
Skulle vara kul att veta. Ni behöver ju inte svara på det, men som sagt, det skulle vara kul att veta hur mycket ni har gått ner hittills och om det går bra för er. Vilka för och nackdelar ni tycker det är med GI metoden/LCHF. =)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är fruktansvärt trött!
Hoppas att ni alla får en bra kväll!

5 Kommentarer till “Hur många av er läsare kör GI/LCHF?”

 • Ja det är skönt nu när man kan göra/köpa:) sallader!
  Idag har jag inte ätit mkt..blir liksom inte hungrig..hungern kommer typ när jag börjar äta.
  Kebabsallad kan man inte få för mkt av:)

  Kram

 • Men åh så gott det ser ut!!!
  Jag kör ju LCHF, detta är väl min tredje vecka. Första veckan gick det exemplariskt bra, förra veckan typ +/- 0 och lär bli plus denna veckan. Jag körde ju enligt viktväktarnas innan men detta sättet känns mycket bättre att äta på tycker jag. Håller blodsockret och sötsuget på en jämn nivå till skillnad från tidigare. Tror dock jag äter lite för mycket, svårt att veta :-D.
  Jag har drygt tre kilon kvar nu….
  Kram!

 • Anna:

  Även jag kör GI/LCHF. Det blir mycket sallad även för mig, det känns som om allt annat är för mäktigt när det är såhär varmt.

  Fördelarna med GI/LCHF är många, i alla fall för mig. Jag håller mig mätt länge, fryser inte som jag brukade göra förr, magen är bra (inte i uppror längre) och som en bonus går man ju ner i vikt!

  Nackdelen (den enda stora som jag kan se) är att det kan vara lite osmidigt ute när man ska fika med vänner och liknande. Jag äter inte gärna bröd och då finns det inte mycket att välja på, i alla fall inte där jag bor!

  /Anna

 • Åsa:

  Alltid gott med kebab sallad, jag har kört Lchf sen 1 maj och lyckas gått ner 10 kg, men jag har även lagt in mycket motion,(fast senaste veckorna har det blivit lite med det). Jag har aldrig mått så bra som nu, ingen fis mage, uppblåstheten i magen är borta, hyn har blivit bättre, finnarna som var ett problem tidigare har nu blivit ett minne blott. Jag mår super av Lchf… I love it…

 • Lizette R:

  Hej.Har precis hittat hit till din blogg (och kommer fortsätta följa den:)
  Jag är en 16 årig tjej som har hållt på med GI i nästan en vecka nu. Nu kanske dom/ du som läser detta kanske tänker. Å nej, en tonåring som ”bantar”. Men det är faktiskt så att jag är överviktig. Gick ner 10kg på 3 månader en gång. Men har nu börjat igen. Jag mår mycket bättre när jag håller på med GI.

  Ha det gött / Lizette

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: