Hej på er alla!
Hoppas att ni har haft en bra dag. Min har varit skaplig.

Här kommer en bild på kvällens middag, fortfarande är bilderna asdåliga. Min kamera är inte den bästa. Blir alltid så dåligt ljus.

pict0920

Fan, jag blir hungrig igen bara av att se bilden.
Det är iaf hel kyckling som Erik hade i lerkrukan, sen när den var färdig la vi på en skinkbit och lite ost, så fick det smälta lite. Super-duper-gott! Till det så hade vi en vitlöks dressing och sallad. Jag hade lite majonnäs på min. Det är väldigt gott.

Imorgon jobbar jag heldag vilket innebär 8-16. Så min frukost kommer väl att vara två ägg, en avocado och lite kaffe. Lunchen vet jag inte, blev inget kvar av middagen så jag får väl köpa en sallad eller nåt. Det löser sig alltid.

Nu blir det sängen för min del, eller snart. Ska dona lite här hemma först.
Nattis!

En Kommentar till “God GI-kyckling!”

  • Emelie:

    Åh det där såg ju riktigt gott ut =) Men det är väldigt mycket god mat man får äta nu när man kör GI. JAg gör praktik nu på en avdelning där dom suktar efter min mat varje gång jag öppnar matlådan =P Dock börjar jag få en svacka nu; har hållt på sedan i måndags och inte ahr det hänt ett j-vla dugg på vågen. Är rädd att om det inte har hänt något i morgon/på lördag så kommer jag falla för helgens frestelser och ge upp… Alla andra tycks ju gå ner så mycket, speciellt i början =P Men men, en av avldeninagrna att ajg kikar in här då och då – för att få insperation att fortsätta =)

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: