När jag loggade in här nu ikväll så hade jag 5 olästa kommentarer. Det gör mig så glad! Eller ni gör mig glad. Glad att det är så många som läser. Jag är glad att jag har alla er bakom mig som stöd. Tusen tack! Som sagt, vi stöttar varandra och ger tips. För även om GI låter lätt, så har alla sina svåra dagar. Inklusive mig..
Kul att min lilla lista blev uppskattad också. Jag gör allt för er… Haha!

När jag kom hem från jobbet så hade pojken min gjort middag. För mig blev det en väldigt sen middag. Självklart glömde jag ta kort eftersom jag var vrålhungrig! Blir alltid hungrig när jag jobbar kväll. Ni kanske undrar vad jag jobbar med? Har kanske inte skrivit ut det. Jag jobbar iaf som undersköterska inom vården, och då blir man hungrig när man springer runt hela dagar och kvällar.

Men tillbaka till maten, det bjöds på stekta hamburgare med ost och en väldigt god äggröra. Svårare än så behöver det inte vara. Huvudsaken man blir mätt! Och det blev jag.

Imorgon är jag ledig, så ikväll ska jag sitta uppe länge, bara för att jag har sovmorgon imorgon. Får se om vi glor på nån film eller nåt sen. Min datanörd till pojkvän sitter och spelar just nu. Men det gör inget. Då kan jag sitta här i lugn och ro och skriva av mig.

Men nu har jag inte så mycket mer att berätta. Längtar till morgondagen! Jag är så nyfiken.
Hoppas att ni har haft en bra helg och ätit gott!

Vi hörs imorgon, och då blir det säkert fler bilder, jag skyller på att jag har jobbat!
Kram på er!

Comments are closed.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: