God kväll!
Blir ett sent inlägg idag. Ikväll har jag ätit nåt som kanske inte är överdrivet bra. Men jag kunde inte låta bli. Jag kollade på olika förpackningar för att se vilken av dom som innehöll minst kolhydrater. Jag pratar om falukorv! Jag har varit så grymt sugen på det den sista tiden. Och idag slog jag till. Ugnsstekt falukorv med ost och grönsaker.
Jag tog Scans falukorv, den innehöll 4 kolhydrater per 100 gram. Så det var ju inte så farligt. Dock ska man kanske inte äta detta varje vecka. Men nu har jag gjort det. Och gjort är gjort. Och fruktansvärt gott var det!

pict1386

Ugnsstekt falukorv med ost och champisar.

pict1388

Nåå, ser det inte gott ut? För mig var detta rena drömmen som gick i uppfyllelse.

Har även bakat fler muffins idag, kanon till frukost! Och jag bjöd en vän på dom eftersom hon är sugen på att börja med GI. Och jag tror hon gillade det. Så nu har hon lånat hem min bok med Ola. ”Gå ner i vikt med GI metoden”. Kanonbok som är väldigt lättläst.

Nä, nu ska jag kika lite på tv.
Hoppas att ni har haft en bra dag!

7 Kommentarer till “GI Ugnsstekt falukorv!”

 • Åh, mums!

  Jag tänkte på en sak, tränar du någonting? (: Jag vet nämligen inte vad jag ska börja träna.

 • Mums va gott!
  Gjorde också det för någon vecka sen, men med tanke på att man bor själv så fick jag äta det i flera dagar och då kan jag ju tala om att jag inte gick ner något i vikt direkt (fast jag gick iof inte upp heller :))

  Kramar!

 • hej
  jo de ser gott ut, jag har slutat med allt socker , o gjorde de, sen i söndags o jag tar någon skiva av finnchrips ibland, men de jag märker är att jag är pigg så jag vet inte vad, o perioder svettas jag, men blir man så pigg 🙂
  kramis

 • Har inte hunnit testa det är. Idag åt jag hemmagjorda köttbullar. Mums, det var riktigt gott!

 • Härlig blogg, hejar på dig^^

 • Jo jag kompå ännu en fråga när jag såg detta inlägget 😉
  När det gäller livsmedlen ska det då vara de med lågt fet[light]?
  Eller de med lite högre fetthalt?
  Kram

 • Harald:

  Falukorven är ond.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: