Nu har jag varit på Kvantum och handlat och jag har även gjort klart maten och ätit upp den. Inte så illa. Haha! Jag hinner så mycket på kort tid. Men här går det undan!

pict1042

Blomkålsmos med Ica:s ostkorv. Det är bra sååååå gott!

Blev över till matlåda imorgon så jag längtar redan nu till min lunch. Haha!

Men egentligen är ju inte blomkålsmos alltför bra. För blomkålen innehåller 3,8 kolhydrater, sen innehåller ju grädden lite kolhydrter. Så man får tänka sig för lite. Men man behöver ju inte alls ha mycket grädde i.
Så idag känns det som att jag har ätit många kolhydrater.
Men men, får väl ta det lite lugnare imorgon.

Till frukost blir det bara en burk makrill i tomatsås och nån grönsak. Det blir bra.

Nu ska jag umgås lite med min karl. Åker ju om två dagar, sen är vi ifrån varandra i en hel vecka! Hur ska det gå?? Usch! Kommer sakna han massor!

Ha en toppenkväll!

En Kommentar till “GI-mos med korv!”

 • Hej:)
  Vi ska nog också åka till Spanien:)
  Undra hur varmt de e nu! Du får informera mig sen:)
  Som du säger, e man på semester så e man!! Då ska man gotta sig men man kan ju kontrollera de lite! Jag ska försöka så gott jag kan! Men jag ska absolut hålla mig borta från godiset annars riskerar jag att falla tillbaka till mitt otroliga godis sug! Och de vill jag inte! Och drinkar får jag inte dricka eftersom att jag jobbar:) Så de e bra!! ha ha
  Såg du att jag skrev om salamin som bara e 0-1 g kolhydrater och nu har jag hittat en strimlad skinka som e 1 g kolhydrater!! super bra ju!!
  Kram på dig
  Vilken sida e du medlem på eftersom att du räknar kolhydrater, de gör man ju inte på giviktkoll.se

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: