God morgon!
Då var jag inne på dag 3 nu och nu börjar jag känna att humöret inte är på min sida. Jag blir väldigt lätt arg och irriterad nu känner jag. Förmodligen för att allt socker nästa är ute ur kroppen. Försöker att hålla humöret uppe, men just nu är det svårt.

Gårdagens matsedel var:
* Frukost – 2 kokta ägg med lite kaviar, gurka
* Lunch – Äggröra med bacon, broccoli och ost
*Kvällsmat – Stekt kål och köttbullar

Äggröra med ost, bacon, broccoli och lök.Stekt kål som är kryddat med chili och lite vitlök. Till det Willy´s köttbullar.

Till frukost idag blev det två kokta ägg, kaffe och vatten.
Resten av dagens meny är oklar. Men det skulle vara gott med en saftig köttbit och sallad. Får kanske bli det till kvällen. =)

Ha en bra dag!
Kram på er!

3 Kommentarer till “GI meny”

 • Kämpa på, försök att tänka på att humöret går över! Så fort kroppen har vant sig blir man ju piggare & gladare än vanligt till och med 🙂 Det blir lite av en håll ut-fas nu i början, men visst sjutton kan vi hålla ut?

  Oh du har alltid så bra tips på lättlagad mat! Love it. Jag måste också bli bättre på att använda typ vitkål och sqaush osv i olika former, som tillbehör. Lite roligare om man varierar så än alltid har grönsallad eller brocolli.

 • Ida:

  ojoj bäst man hänger på här nu då, för nu verkar det gå undan… du uppdaterar som bara den! Gick ut hårt för två veckor sen, jag med, men nu -med sambon på sjukhuset- så ja vet inte ja.. fan va de är kämpigt 🙁 Ska inte deppa ihop här, men shit va dåligt med GI-luncher det finns ute… I varenda färdigsallad så är det pasta. Isch =)
  upp som en sol, ner som en pannkaka…
  Hur trivs du i nya lägenheten då? Bor du kvar i K-holm??
  Kram Ida

 • ebba:

  Du kan ju inte äta kaviar? Stor sockerkälla, precis som hmburgedressing o sånt!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: