Dagen har varit slapp. Har varit ledig idag, så det blev en sen frukost och en sen lunch. Lunchen åt jag för ca 30 minuter sen. Illa.. Haha!

Lite senare ikväll så ska vi äta fläskfilé. Vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Så har ni några tips och ideér på vad man kan göra, så dela dom gärna med mig. Färska champinjoner ska iaf vara med, och ost.

Här kommer det bilder på gårdagens middag och dagens frukost.

pict0895

Hel kyckling i ugn. Lerkurka är förjävla bra. Köttet blir både saftigt och mört.

pict0899

Upplagt på tallrik tillsammans med sallad. Smakade underbart!

pict0893

Dagens frukost. Stekt rökt skinka med ost emellan, gurka, ägghalvor med majonnäs och en avocado. Men den fick inte vara med på bild, för den hade jag redan ätit upp.

pict0897

En bra grej, faktiskt en av dom mest använda här hemma. En äggkokare. Äggen blir alltid perfekta. En bra investering. Kan jag rekommendera.

Är det nån av er som läser min blogg som kör GI?
Skulle vara kul att veta. 🙂

Lite senare ikväll så blir det även FÄRSKA räkor till mig, och ölkorv för Eriks del.

Hoppas att ni får en trevlig helg!

6 Kommentarer till “GI-mat i bilder!”

 • Anna:

  Hej
  Kul med en GI-blogg. Har inte kommit på att leta efter det innan. Sökte på google och hittade dig. Har kört ”GI-tänk” sedan i augusti och mår så himla bra!! Men jag utesluter inte kolhydrater helt. Bara de snabba och inte så mycket av de andra. Men jag skulle inte klara mig utan (inbillar jag mig). Äter jag riktigt kolhydratfattigt nån dag blir jag trött i huvudet. Tränar styrketräning en gång i veckan och Friskisgympa en gång i veckan. Dessutom dagliga promenader. Hittills har allt gått bra. Humöret har gått upp och vikten har gått ner. Ha det!! Anna, 39, Kristianstad

 • Emma:

  Hej gumman! Tänker köra igång med det.. Blir grymt laddad av allt positivt du skriver och allt gott du visar.. 🙂 Kram

 • Emelie:

  Hej hej =)
  Hittade in till din blogg för några dagar sedan och blir verkligen inspierad av allt du skriver och GI verkar vara en metod som skulle passa mig bra – så på måndag har jag tänkt mig att jag ska köra igång med det =D

 • Hej! Jag håller också på med GI nu. Ska jag vara ärlig övertalade du nog mig lite när jag hittade din blogg! har kört en vecka nu och allt går verkligen jättebra! inget sug, ingenting. dock tycker jag att ALLT innehåller socker. Det är tråkigt, när man förstår vad illa socker är för kroppen! Det tar en evighet att gå igenom mataffären nu, haha! har också en blogg jag just börjat, finns inte så mkt där men du får kika om du vill! =)
  Lycka till! Kram

 • Venus:

  Hej! Jag håller också på med detta sen en månad ungefär och har tappat 3-4 kilo. Underbart! Tack för insperation här!o

 • Marie:

  Japp, jag kör GI, men har nog inte lika bra motivation som du, småfuskar hela tiden =( inte bra!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: