Det blev lite kvällsmat för mig.
När jag ändå stod och gjorde äggröra med skinka och ost till frukosten imorgon, så passade jag på att göra lite extra. Så nu är jag mätt och belåten igen.

pict0959

Det är så jävla gott med äggröra. Det ska gärna vara stora klumpar, dom är godast!
Vi får äta så god och nyttig mat hela tiden. Det är ju fantastiskt!
Bara tanken på att man äter bra och nyttig mat gör en så glad. Man får ingen ångest för att man tryckt i sig choklad eller godis. Man är nöjd hela tiden.

Nä, nu blir det sängen för min del.
Nattis!

Ett litet svar till Emelie M;
Jag är redan Uska. Efter att ha jobbat som vårdbiträde i ca 3½ år, så kände jag för att gå hela vägen. Så jag har jobbat som Uska i lite mer än ett år. Har planer på att plugga vidare till Ssk, men även till socionom. Så vi får se vart jag hamnar… =)
Jag tog studenten 2004, jag gick Barn och Fritid då, men det är absolut inget jag vill jobba med. Trivs som fisken i vattnet med mina gamlingar.. =)

4 Kommentarer till “GI-kvällsmat!”

 • Ha ha ja jag förstår dig att du skrattade när du såg det men de kom frågor hela tiden som jag ville ställa, ha ha sorry! Ska nog spara detta meddelande till jag verkligen känner mig klar!
  Du har nog rätt i det du säger ang korven:( Men vad för kött äter du? Kycklingfile, fläskfile och köttfärs blir det för mig, även rostbiff eller kebab kött som man köper i affären! Och bacon så klart! Har du några mer förslag? Ska väl helst bara vara ”rent kött” Korven får nog flytta till frysen eller så får sambon käka den..
  Ja, du äter också ngn grönsak eller så till mellis, samma här, idag blev det gurka och tomat. Morötterna åkte fort som fasen i sopen idag!Här har man knaprat i sig mängder med morötter och trott att man varit nyttig men istället har man proppat i sig kolhydrater! ILLA! ha ha
  Jag får nog ta mig en funderare på detta med maten! Jag vill ju ner mer, speciellt runt magen juh!
  Ang den där bacon röran, den blev jag sugen på, steker du bara baconen och löken och häller på grädde?

  Jag motionerar inte heller så mycket! Blir vattengympa de veckor jag inte jobbar sent och promenader på morgonen. Har börjat dansa idag också och de ger ju lite motion!

  Så¨, har jag frågat allt nu!?
  *tänker så det knakar*
  Ja jag känner mig klar!

  Kram på dig!
  Älskar att läsa din blogg varje dag! Inspiration till max!!

  KRAMAR I MASSOR

 • Äggröra är gott!
  Jag håller också på med GI. (:

 • Emelie M:

  Aha okej, då hänger jag med ;-)Ja, sjuksköterska och socionom var det som det stod emellan för mig med när jag började plugga. Hade jag blivit socionom tror jag att jag ahde velat jobba som kurator, men jag brukar se det som så att ssk jobbet innehåller lite grann av fler yrken; man är lite kurator för det är mycket samtal med anhöriga och patienter, man är lite författare/journalist när det kommer till dokumentationen och så är man självklart sjuksköterska 😉 Och alla dessa tre yrken var mina drömyrken när jag var mindre – så det passar ju mig alldeles perfekt! Haha =P (Brukar kunna komma på fler yrken som går lite in i SSK, men det är lite för tidigt på morgonen för det) =P
  Ja men visst är det underbart att jobba med äldre? Eller med människor över huvudtaget =) MEn dom äldre har oftast så mycket att ge och delar gärna med sig av barndomshistorier m.m bara man har tid att lyssna =)

 • Anna:

  Bli inte socionom…jag är det och det är inget man mår bra av.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: