Fick ett recept från Emelie om en korv-grej. Men jag vet ju att korv inte är bra, dels för att dom tillsätter mjöl och annat skit för att dryga ut korven med. Enbart för att det blir för dyrt att använda 100% kött.
Jag blev ändå lite nyfiken och kollade runt lite på olika forum, och där hittade jag en korv som går att äta. Det är Ica´s bratwurst korv, den innehåller 80% kött och bara 2 kolhydrater. Det är ju ändå acceptabelt.

Nu till saken. Jag och Erik har nyss varit ute på promenad, vi gick till Kvantum för jag var sugen på den där korven. Sagt och gjort, vi köpte den. Och när vi kom hem så gjorde vi en korv-röra.

Korvröra
Jag skar korven i tunna skivor, stekte korvskivorna tillsammans med färska champinjoner och lök. Tillsatte sen lite grädde och lite creme fresh.
Och det smakade helt fantastiskt.

Men när man äter den där korven ska man ändå tänka på att ta det lite lugnt. Inte vräka i sig. Man vet ju aldrig. Men vi gjorde ett försök iaf.
Så till kvällen ska vi nog äta nåt som inte innehåller så mycket kolhydrater. Enbart för att jämna ut antalet man ska äta per dag. För jag är som sagt lite orolig för korven.

Här kommer en bild på min väldigt sena lunch

pict0964

Visst ser det gott ut?

Nu ska jag läsa tidningen och bara ta det lugnt. Kanske tar en kopp te, det vore gott.

Comments are closed.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: