God kväll!
Jag vill bara säga en sak, den mat jag visar i bloggen är för fas 1 och 2. Ni som är i fas 1 ska tänka på att inte använda så mycket mejerivaror som jag gör. Inte än iaf. Det kan ni börja med efter ca 2 veckor. Däremot ska ni dricka väldigt mycket vatten. Självklart så är allt upp till var och en. Jag ger er bara lite tips och råd på vägen. Vi försöker att inte äta så mycket mejerivaror nu heller, det innehåller ju ändå lite kolhydrater.
Så nu vet ni… =) Vill ni ha mat med lite mindre kolhydrater så kika i arkivet, i November så började jag köra GI, så där hittar ni lite av vad man kan äta i början.

Dagens GI mat:
Frukost – 1 avocado, 2 skinkbitar, 5 skivor gurka och en burk makrill.
Lunch – Köttfärssåsen som jag åt i förrgår.
Mellis – 1 kokt ägg
Middag – Se bild.. Inget för er som börjat med GI nyligen.

dsc00374

Korv stroganoff
Ingredienser:

½ falukorv – (Det finns falukorvar med låga kolhydrater, men det är ju inte jättebra. Men nån gång ibland kan man äta det).
1 gul lök
3 msk passerade tomater
4 msk creme fresh
Svart och vitpeppar

Gör såhär:
Hacka lök och dela korven i stavar. Stek tills korven har fått fin färg. Häll i passerade tomater och creme fresh. Låt småputtra i ca 5 minuter. Krydda efter behag!
Klart att servera!

Ha en bra kväll!

En Kommentar till “GI korv stoganoff!”

  • Har du sett att Lidl har jättebra korvar och sånt som inte alls har mycket kolhydrater i sig. Vi köpte korvar som innehäll 0. Perfekt! (:

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: