Heej på er!
Nu var det ett tag sen jag skrev här. Men nu ska det bli ändring på det. Det nya året har börjat och jag önskar er alla en god fortsättning!

Om några dagar så kör jag och Erik igång med GI/LCHF igen. Vi har lite mat kvar hemma som måste ätas upp. Men jag tror vi sätter igång om 2 dagar. Och då jäklar blir det hårdkörning i en månad! För nu har jag gått upp massor i vikt. Har inte vågat väga mig än. Vill inte! Usch så hemskt..

Så ni som vill haka på när jag kör GI och följa med i kriget mot övervikten, ni är varmt välkomna! Vi klarar det tillsammans, vi får peppa och ge varandra tips och råd.

Var rädda om er så hörs vi om ca 2 dagar! Då ska även viktloggen uppdateras. =S
Kramar!

6 Kommentarer till “GI hårdkörning!”

 • JAG ÄR MED PÅ TÅGET!!! 🙂
  Min plan är att köra igång den 6te!
  Pepp pepp pepp!

 • SILVIA:

  Vad roligt att du är tbks! Jag har saknat dig! Hade ni det bra i spanien? Hade ni all inclusive? Frågar, för vi ska åka i mars , men är så veliga med vem vi ska åka och var????

  Ha det bra! och nu kör vi! Kram

 • Lena:

  Hej! Vilken trevlig sida. Har läst om o om igen, o jag har verkligen blivit inspirerad. Själv vill jag gå ner till ca 60 kg, till mina 160 cm. Jag har alltså ca 8-9 kg övervikt. Har sagt till min sambo att när jag mått målet vill jag gifta mig. Kan säga att han är inte särskilt orolig. Jag är en riktig gottegris. Men, men. Nu kör vi….. mvh Lena

 • Lisa:

  Hej!
  Satt och kollade runt lite eftersom jag precis börjat med GI och letar efter inspiration. Kul att se att GI har fungerat så bra för dig, det ger mig blodad tand. 🙂
  Nu är det bara att köra hårt, skönt att veta att vi är fler.
  Mvh Lisa

 • Ida:

  Välkommen hem!
  Här är rivstarten igång 🙂 Nu kör vi!!!!!
  Kram Ida

 • Jag startade med GI igen efter ett uppehåll, ska föröska hålla detta nu. Har gått upp massvis på kort period:(

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: