Hej på er!

Först ska jag börja med ett svar till Emelie.
Hmm, låter lite underligt att du inte gått ner nåt. Men å andra sidan så har det bara gått några dagar. Dom första dagarna så tappar man mest vätska.
Jag som är ganska så rund går ner mycket snabbare än min sambo eftersom han inte är lika rund. Så sånt kan ha betydelse också.
Men vad äter du för mat? Dricker du mycket vatten?
Jag väger mig bara en gång i veckan, då ser man lite mer resultat på vågen. Jag tycker inte om att springa och ”fjutt” väga mig. =)
Visst är det kul när jobbarkompisarna suktar efter ens mat? Det gör mina med, dom är alltid så nyfikna och vill se och veta vad jag äter. Kul, men lite jobbigt ibland. Hehe..
Ge inte upp, utan fortsätt och kämpa! Det kommer att ge resultat så småningom. =)

Nu till dagen som varit. Har ju jobbat en lång dag idag, så därför har det inte blivit så mycket uppdateringar här. Till frukost så blev det äggröra med skinka och en avocado.
På lunchen åkte jag hem och käkade, hade ingen orkt till att göra matlåda igår, så Erik fick göra min lunch. Så när jag kom hem så hade han gjort en simpel köttfärsröra på creme fresch, lök, kryddor och lite grädde.
Till det så åt jag broccoli. Det var helt okej.

Jag har precis kommit hem nu. Hade lite ärenden att uträtta innan jag åkte hem, så jag har nyss fått i mig två kokta ägg med majonnäs en skinkbit och en ostbit.
Till middag vet jag inte vad vi ska äta. Det visar sig.

Kände att maten jag har ätit idag, inte var nåt att ta kort på. Men som sagt, kanske kommer upp nån bild senare ikväll på middagen. Om inte den också kommer att bestå av äggröra. Det skulle duga för mig.

Man kanske skulle ha en liten frågestund i bloggen, så får ni fråga mig om vad ni vill. Både privata saker och GI-metoden. Allt mellan himmel och jord. Men det beror ju på hur stort intresset är?

Nä, nu ska jag pyssla lite här hemma. Skriver mer sen!
Ha en toppenkväll!

Comments are closed.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: