Först och främst vill jag tacka för alla fina kommentarer!
Och till er som tänker börja med GI säger jag bara LYCKA TILL! Ni kommer att klara det galant, för det här är sååå lätt! Man kan inte misslyckas. Dom tre första dagarna kan vara tuffa, men man klarar det. Bara viljan finns!
Och jag vill önska min barndomsvän Emma ett extra lycka till, du kommer att fixa det här gumman! Är bara att ringa om du vill ha tips eller vad som helst. Eller skriva här, och det gäller ju ni andra också. 🙂

Mina svärföräldrar var här förut och vi bjöd på fika. Wienerbröd och chokladbollar. Men för mig och Erik blev det bara kaffe. Kände inget sug efter fikabrödet, har ju aldrig riktigt gillat sånt. Jag är mer för chips, pizza och sånt tjafs. Så det var en pis of cake!

Till kvällen blev det fläskfilé i ugn.
Här kommer en bid och receptet;

pict0903

Visst ser det gott ut??

Det är alltså fläskfilé som jag skurit i ca 3-4 cm stora bitar, marinerat dom i Caj p´s vitllöksmarinad.
Sedan fick dom ligga ca 3 timmar i kylen, efter det var det dags för att stoppa dom i stekpannan för att få en fin färg på dom. Efter det så fick dom åka in i ugnen i ca 40 minuter. Dom sista tio minuterna tog jag ut dom och la på dom stekta färska champinjonerna och en skiva ost. Sedan fick dom stå i ugnen tills osten fått fin färg.

Till det så hade vi broccoli som var stekta i lite vitlöksmarinad.

Hur lätt som helst, och det smakade gudomligt!

Nu ska jag skala några räkor så jag har dom klara till filmen vi ska se sen.
Hoppas att ni alla får en superkväll!

Comments are closed.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: