Tjoo!
Här kommer bilderna som jag lovade er.
Idag har jag varit lite tråkig. Fisk hos Erik och fisk hos mig. En fiskdag helt enkelt!

dsc00144

Eriks fiskröra med sallad och majonnäs. Jag har blivit kär i majonnäs, har det på precis allt! Eller nästan iaf.

dsc00146

Min fiskröra ser mer ut som soppa. Haha.. Men det var väldigt gott. Men det ni inte ser är den stekta och rivna blomkålen som ligger i botten på skålen.

Fiskröra alá Sandra
Ingredienser:

Fisk
3 msk Creme fresh
2 msk krossade tomater
1 grönsaksbuljong
1 dl vatten
1 gul lök
1 dl riven ost
Kryddor – Svart & vitpeppar, vitlök

Gör såhär:
Hacka löken och skär fisken i bitar. Stek tillsammans i en panna till fisken är klar. Häll på krossade tomater, creme fresh, buljongtärningen och späd på med vatten var eftersom, beroende på hur tjock ni vill att röran ska vara. Smaka sedan av och krydda efter behag. Strö över den rivna osten.
Klart att servera!

Jag har kommit på att dom flesta recept jag lägger ut är väldigt enkla. Tar inte mer än 30 minuter att tillaga dom flesta recepten här i bloggen. Det tycker jag personligen är skitbra! För jag har ingen lust att stå i köket i flera timmar för att laga mat. Nä, roligare saker kan man göra. Inte för att jag inte tycker om att laga mat, jag älskar det. Men iaf. Lätt och smidigt ska det vara!

Nu är det snart dags för att åka och handla igen. GI är dyrt, men för mig är det helt klart värt det. 15 kilo säger jag bara! Värt varenda krona!

6 Kommentarer till “GI fisk!”

  • Hej! Har precis hittat hit genon camillas blogg (hallonpajen) och jag måste säga att du är jätteduktig! Och vilken jäkla skillnad på före och efter bilderna. Jag skriver också om min viktresa på min blogg. Du får gärna kika in där om du vill 😉
    Ska läsa i kapp i din blogg lite nu. Massa pepp!

  • Åsa:

    Hej sanna, nu har jag hittat hit! =) Superbra med alla foton på maträtterna då blir man mer nyfiken, synd att Emil verkar vara en sån hejare på ”släng-ihop”-recept, man vill ju kunna härma det som verkar vara så gott! =) Ska följa dig… /Åsa

  • Vilken härligt inspirerande blogg.
    Vilket jobb du gjort med vikten.
    För mig är det så kul att se en ”viktblogg” med fett i maten, kör man VV som jag kör är det ju bannlyst. För mig går det oerhört segt så kanske jag skulle testa lite andra varianter.
    Hursomhelt, lycka till fortsättningsvis.
    Kram kram!

  • Så om jag äter tex sallad och en köttbit eller kycklig till lunch är det ok som GI?
    Usch jag känner mig verkligen osäker på att det kommer att bli rätt.
    Jag är rädd för att jag kommer att äta helt fel eller för mtcket.
    Suck……
    Tack i alla fall för alla dina svar.

    kram

  • Tack för allt stöd och peppning:)
    Vad glad jag är att jag hittade din blogg 🙂
    Nu blir du inte va med mig *S*

    Kram

  • Hej igen. Tack, tack 🙂

    Jadu jag kör väl inger direkt metod mer än att det får ta den tid det tar 🙂 Men det är väl GI inspirerat kan man väl säga. Undviker inte helt kolhydrater men tar mindre av dem och väljer bra istället för snabba.
    Det ska bli kul att läsa hur det går får dig.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: