God kväll!
Jösses, jag somnade förut. Sängen hade en sån dragningskraft. Men nu har jag vaknat och jag har ätit kvällsmat.
Det blev hamburgare med ost och jag la även på ett stekt ägg. Till det så hade jag några skivor tomat och sen vitlöks dressingen från igår.
Jag gjorde två, men jag blev tokmätt på en. Så den andra får jag väl spara till imorgon.

Här kommer en bild
pict0924

Det ser kanske inte så gott ut, men det smakade bra och jag blev mätt. 🙂

Har ni funderat nåt på frågestunden, är det nåt ni skulle vara intresserade av?
Eller så tänkte jag att jag kan ju spara alla frågor ni ställer och sedan svara på alla på tex torsdagar.
Aja, det visar sig hur jag gör. Jobbigt att behöva svara på en fråga varje dag typ, då är det bättre att samla alla och ta det samtidigt.

Nu ska jag krypa tillbaka till sängen, och förhoppningsvis ska vi kolla på film. Men ni vet ju hur karlar är.. Det tar tid! Sen gnäller dom på oss när vi står framför spegeln och försöker göra oss vackra.. Haha!

Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon!

En Kommentar till “GI-burgare med ägg!”

 • Emelie:

  Ja jag vet att man ska tappa en del vätska de första dagarna, därför tyckte jag att det var konstigt att det står precis still. En tanke jag själv hade var att jag innan jag körde igång var EXTREMT dålig på att dricka vatten och att jag kanske rent av var uttorkad och därför kanske kroppen istället suger åt sig en del av det vatten jag nu börjat dricka… VEt inte om det kan vara så, men en liten teroi jag hade bara =P

  En annan teori jag hade är att jag kanske äter för lite? Har varit väldigt dålig med mellanmål, kan det kanske bero på det? Ska försöka äta mer mellanmål och se om det händer något (Skulle vara duktig och ta med det till praktiken idag, men det första jag gjorde när jag kom ut genom dörren hemma var att tappa mellanmålet i backen =P)

  Jadu vad jag äter… Idag har det blivit lite för mycket 86% mörk choklad för att jag kännt mig nere, men som igår åt jag:

  Frukost: Äggröra på 2 ägg + bacon + lite tomat
  Lunch: Ugnsgratinerad aburgine med köttfärsröra, mozarella och sallad (Ur Lauritzson & Davidssons bok ”GI dag för dag”
  Mellanmål: 2 bitar 86% mörk choklad
  Middag: Gravad lax, sallad, sås gjord på cream Fraice, svart stenbitsrom och rödlök.

  Men jag måste ju säga att jag mår mycket bättre av att äta GI mat; känner mig mycket piggare och för första gången i livet är jag MÄTT! Jag är känd bland mina vänner för att 15 min efter maten säga ”Nu skulle de sitta fint med en chokladboll eller en tårtbit”. Men nu känner ajg inte det suget längre och bara det är ju i sig en vinst. Men ändå.. Man vill ju att vågen ska röra på sig också =P
  Vatten det tycker jag att jag inte gör något annat än dricker, dricker och dricker. Känns iaf jämfört med hur dålig jag var förut på det.. Men ska väl försöka öka på ytterligare lite.

  Haha ne de där med att väga sig lite då och då är ju iten så bra, men jag har ju avrit så spänd på att se om det händer något =P Ska väl försöka minska ner på det med.

  Det här inlägget tror jag nästan blev en halv bok lång =P Men angående frågestund så tycker jag det låter som en bra ide att sammla alla frågor och svara på en gång i veckan =)

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: