Hej vänner!
Nu var det ett tag sen jag skrev. Men ni ska veta en sak, bara för att det är semester så har jag inte skippat GI helt. Nej nej, till frukost har det blivit mycket stekt ägg och bacon. Sen har det blivit mycket sallad av olika slag. Men igår så åt jag faktiskt en fruktansvärd god kebab pizza.

Blev bjuden på mat igår hemma hos mamma.

DSC00789

Det blev grillade kycklingfileér, sallad och räksallad.

På onsdag drar jag och min älskade till Öland. Då blir det garanterat inget GI. Hoppas på fint väder. Men längst kusterna brukar det alltid vara fint väder. Jag trivs vid havet, då mår jag bra.

Ha det så bra så hörs vi snart igen!
Kram på er!

3 Kommentarer till “GI är inte bortglömt!”

 • Hej!

  Vi har precis startat vår GI-blogg och vore jätteglada för lite kritik eller tips på andra bloggar/receptsidor för inspiration. Vad får du din matinspiration från?

  // Anna och Ville

 • Halloj 🙂 Hur är de ? Ja har en annan blogg som du gärna får kika in , jag skriver inte mkt om min vikt o mat oså i min vanliga. men i http://www.minviktresanollnio.blogg.se
  så e det de ja skriver om.

  Ser fram emot att peppa varandra framåt hösten 🙂

  kram marre

 • Linda:

  hej!

  köper du räksallad eller gör du egen? tänkte att när man köper så kan det innehålla massa andra onödiga tillsatser som inte direkt hjälper vikten neråt, eller vad tror du? tycker sånt är så svårt att veta!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: