God kväll!
Nu vet jag varför jag får så dåligt med kommentarer, dom flesta läsare jag har bor i Stockholmsområdet.. Haha, skämt å sido! 😉
Föresten så har jag tydligen läsare i Finland med, men dom kan ju inte förstå ett ord av det jag skriver? Haha.. Jag kan två ord på Finska.. Terve Suomi! 😀

Ni som är uppmärksamma kanske ser att jag har ändrat lite på min header, förut stod det ”Min stil, mitt sätt, mitt liv” Nu står det ”Från GI till LCHF”.

Nu kanske jag slipper förklara om och om igen varför jag äter så några kolhydrater. För GI är ju inte lika ”hårt” som LCHF. I GI äter man ju mer kolhydrater. Så detta är mer en LCHF blogg än GI blogg. Sen står det faktiskt en hel del om man går in och läser under fliken ”Om mig”.

Neh, nu har jag inte tid längre. Måste ut i köket och kolla till grytan! 🙂

Ha en underbar helg!

5 Kommentarer till “Från GI till LCHF”

 • Misan:

  Ja tycker i allafall du har en jätte bra blogg följer den.. och får mycket bra tips..

  Tack för en jätte bra blogg <3
  Var inget illa ment när ja fråga för ja har inte läst hela din blogg. vart bara lite för förvirrad ja själv går på GI men är nog som dig lutar lite mer åt LCHF om man tänker efter för ja tar bort väldigt mycket kolhyderater…. kram på dig

 • Misan:

  En sak till det var lite knepigt första gången ja börja med dieten för ja är en fd body builder och gått på helt annan diet förut när ja tävla.

  Kändes väldigt konstigt för mig och äta fett haha Helt imponerad att det funkar 😀

  Måste få fråga hur många kolhyderater är det rekomenderat att man ska försöka hålla sig till om man ska försöka hålla sig till LCHF??

  kram

 • Per:

  Hej!
  Du har minsann läsare ända nere i Malmö 😉
  Efter en hård vecka med flera kalas så är det dags för nya tag.
  Vågen visade samma som förra veckan så det får man väl va nöjd med.
  Idag ska jag prova baconinlindad kycklingfile i gräddig currysås.
  kram Per

 • Cecilia:

  Nu glömmer du att finland är tvåspråkigt, även om andelen svensktalande är liten 🙂 jag är finländare men mitt modersmål är svenska!

 • Håller fullständigt med dej om att GI är krångligt och LCHF enkelt;). Jag började oxå läsa om GI men det var aldeles för krångligt och ”slant in” på LCHF… mycket trevlig ”diet” =))

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: