Hej på er!
Här har det varit dött ett tag, men det beror på att jag har jobbat i helgen och även hunnit vara med på en inflyttningsfest.
Men nu är det ny vecka, så det är bara att köra igång.
Maten i helgen har mestadels bestått av sallad av olika slag. Inte mycket att ta kort på när man inte gjort maten själv.

Idag till frukost blev det två ägg, en avocado och vatten.

Och nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe, enbart för att piggna till lite. Sov ganska så dåligt i natt, så jag är trött idag. Sen har jag faktiskt städat lägenheten och diskat nu på morgonen. Jag förstår inte vart all disk kom ifrån, jag har ju knappt varit hemma i helgen, men ändå så var alla glas använda, koppar, några tallrikar och lite annat. Så medan Erik diskade städade jag.
Så en kopp kaffe är jag allt värd. Och eftersom jag började städa direkt nu på morgonen så blev det ingen vägning heller, den gör jag på Onsdag. Så då får ni resultatet. Och jag hoppas på mer minus!

Eftersom jag träffade en del folk i helgen som inte sett mig på länge så blev det lite prat om min viktnedgång. Kul att så många andra ser att jag har gått ner. Jag blir så glad! Även mina små pensionärer på jobbet ser, fick höra det igår kväll från två av mina brukare. Det känns så kul!

Träffade även mormor och morfar nu på eftermiddagen på Kvantum. Morfar tror att det inte kommer bli nåt kvar av mig. Dom kände knappt igen mig, har inte träffat dom sen i julas. Så dom ser ju att man har gått ner.
Det är så kul! Det gör att man känner att man bara vill gå ner mer och mer och mer. Tills jag är nöjd. Får ju inte gå till överdrift.

Nä, nu ska jag snart kila hem till Erik och äta kyckling. Gott!
Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni får en fortsatt bra dag!

En Kommentar till “Folk ser!”

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: