Hej hej!
Nu var det ett tag sen jag skrev, men jobbar man mycket så finns inte alltid orken, eller tiden för den delen, till att blogga. Jag väljer att umgås med nära och kära ist för att sitta bakom datorn. 🙂

Igår åt jag korvstroganoff och idag har jag jordens ångest! Så fort jag har ätit för mycket kolhydrater (vilket man får i sig när man äter korv, falukorv i detta fall) så känns det som att man har gått upp 20 kilo. Jag känner mig så fruktansvärt klumpig och äcklig. Usch! Inte bra.

Så för att må bättre så åt jag idag två kokta ägg till frukost och kotletter till lunch. Betydligt mycket mindre kolhydrater än falukorv 🙂 Så imorgon kanske jag känner mig ”smalare” igen. 🙂

Och på grund av att jag vet att jag har ätit dålig mat i veckan (kålpudding, falukorv och på tok för mycket kebabsallad med dressing) så vägde jag mig inte idag. Blir bara ledsen om jag ser att jag har gått upp, för så känns det nu. Men nu blir det skärpning! Ägg och bacon varje dag 😉 Snart är ju sommaren här och jag vill inte se ut som en flodhäst då 😉

Men jag älskar verkligen LCHF. Att få äta god mat och samtidigt må så himla bra är ju underbart!

Jag blir så irriterad på folk när dom frågar ”Hur går det med bantningen?” Jag vill bara skrika rakt ut: JAG BANTAR INTE!!!! Jag har bytt livsstil och på köpet går jag ner i vikt och mår bra. Så anser iaf jag!

Oj, vilket rörigt inlägg detta blev.. Haha.. Men jaja, nu vet ni lite hur mina tankar går.

Ha en bra helg kära ni och tack för alla fina kommentarer. 🙂

5 Kommentarer till “Falukorvsångest”

 • Åsa:

  Ja eller när de säger: ”Va hette den där dieten du går på?” Diet?? No way! Livsstil heter det! Därmed basta! Ha en trevlig helg!

  =)

 • Veronica:

  Vilken korv brukar du köpa ?
  Jag har gjort korvstorganoff efter ett recept jag hittade härhos dig..det blev dunder!!

  Kollade i affären efter korvar och hittade en medhög kötthalt ochrelativt låg KH. Det var scans finkorv 71% kötthalt och 3.5kh.

 • Pernilla:

  Hej,

  använd korv med mer än 70 % köttinnehåll så ska du kunna äta stroganoff utan dåligt samvete. Finns massa olika korvar att välja på.

  MVH

  Pi

 • Hej!
  Hittade precis till din blogg 🙂
  Jag och min sambo började med lchf för ca en månad sedan och vi trivs verkligen med denna livsstilen.
  Jobbar oxå som usk.
  //Lotta

 • sabina:

  det värsta är ändå som mina fina släktingar sa till mig när jag ”kom ut” med att jag hade gått ner 16 kg.
  ”jaha…men du ska gå ner lite till va?”.
  då är jag liksom en storlek 42/40.

  people lägger sig i fööör mycket!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: