God kväll!
Vi börjar med att reda ut lite saker.
1. Eftersom alla inte har följt min blogg från början så får jag skriva ut igen att när inte ett recept finns på bloggen eller jag skriver ut det, så är det inte jag som har lagat maten, och då kan jag inte skriva ut det.

2. Jag får ofta frågan om jag blir mätt på ”det lilla” jag äter. JA det blir jag. Sunt förnuft säger mig att man behöver inte maxa tallriken, utan blir jag inte mätt på första omgången så hämtar jag väl en gång till. Svårare än så är det inte. Man äter helt enkelt tills man är mätt. Vet inte hur ni gör, men så gör iaf jag. =)

Inte för att verka otrevlig, men ibland får man faktiskt tänkte till lite själv.
Och GI/LCHF är helt upp till var och en. Fuskar gör man om man vill, det kan inte jag bestämma åt er, det är helt upp till er vad ni vill göra. Kan man hålla sig ifrån fusk så gör man det. Och det är ju bara bra. Står man emot så är man starkt och kan känna sig stolt över sig själv. =)

Imorgon blir det lite bilduppdatering.
Ha en bra kväll!
Kram!

2 Kommentarer till “Det är upp till var och en!”

  • Per:

    Klart den bästa GI sidan jag sett! Hoppas verkligen du fortsätter den är mycket inspirerande. kram

  • Anna:

    Håller med ovanstående om att detta är den bästa GI sidan, hoppas oxå att du fortsätter. Det var jag som mailade dig ang. GI , jag har inte börjat än men ska. Kram Anna

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: