Hej på er!
Nu har jag kommit hem från jobbet. Hann även svara på lilla Emelies kommentarer innan jag slängde i mig maten.. Haha! =)

Var så sjukt jävla hungrig. Lunchen idag var inte alltför god. Hade rester från gårdagens middag med mig, men det smakade inte alls lika bra idag som igår. Så jag var verkligen tok hungrig.
Erik hade maten klar till jag kom hem, och här kommer en bild.

pict0954

Baconröra med grädde och en halv gul lök. Och massa sallad till. SUPERGOTT! Det här rekommenderar jag verkligen. Går fort att göra också. Så smidigt.

Så det där var min middag. Kommer väl att ta nåt ägg senare ikväll om jag blir hungrig. Har inte ätit nån mellis heller idag, så inte konstigt att man var så hungrig. Jag slängde verkligen i mig maten.

Jag ska fixa en grej till er sen, om jag klarar det vill säga. Jag ska göra ett försök. Jag berättar senare vad det är, eller ni kommer kanske att märka det.. =)

Nu ska jag in i duschen och bli ren.
Trevlig kväll alla!

En Kommentar till “Baconröra alá GI!”

  • Emelie M:

    Får börja skriva Emelie M då jag såg att en annan Emelie också kommenterar här 😉 Visserligen har hon blogg och inte jag – men i alla fall =P Det där såg riktigt gott ut, gjorde faktist en kasslerröra efter att jag läst här på din blogg förra veckan – åhh vad gott det blev! Jag funderar lite över var du bor någonstans? Tycker inte jag har läst något om det, bara att du har avrit i E-tuna på besök ibland, så tänkte om du bodde i närheten där – för det gör nämligen jag 😉

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: