Herrejävlar så god maten blev! (Ursäkta att jag svär) Jag överdriver inte, det smakade helt fantastiskt! Underbart!
Guuud så gott! Jag kan inte sluta, ni MÅSTE prova det här!
I och för sig så vet jag ju inte hur bra aubergine & zucchini är, men det kan nog inte vara så farligt.
Men det här måste testas! Jag fick en känsla av lasagne, min favoritmat förr, men det är var nästan snäppet bättre, och nyttigare. Så istället för lasagne plattor, kan man ta aubergine & zucchini skivor. Det ska jag göra i framtiden iaf!

Njut av bilderna!

pict1335

Innan det var dags för ungen såg det ut såhär. GOTT!!!

pict1339

Såhär såg det ut när det var upplagt på talriken!

pict1340

Det här var överjävligt gott, och lätt!

Det går så lätt och smidigt när man är två i köket och hjälps åt. Vi hjälps åt ganska så ofta faktiskt med maten.
Sen är det ju ganska så mysigt och romantiskt, men det har jag inte sagt till Erik, för då skulle han säkert totalvägra göra mat med mig för att han tycker det är löjligt. Haha! Killar..

Men iaf, har ni fattat att jag vill att ni ska prova det här?? Om inte så GÖR DET!

2 Kommentarer till “Aubergine & Zucchini GI-gratäng!”

  • Mr GI-himself, Ola Lauritzson rekomenderar i alla fall zucchini/squash och det går att göra supergod lassange med det:
    Börja med att strö salt på de tunna squashskivorna och dra ut onödig vätska med papper eller en handuk. Bryn lök, vitlök och köttfärs tillsammans med köttfärs, krossade tomater och kryddor efter val. Varva squashskivorna med köttfärs i flera lager i en ugnsfast form. Avsluta med att hälla över grädde och riven ost och gratinera i ugnen på 200 grader i 20 minuter. Du kan även testa att använda keso istället för grädde/béchamelsås.
    –> en favorit i mitt kök =D

  • Ida:

    Fantastiskt god gratäng, gjorde den igår! Tack för receptet!!

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: