Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Blev en väldigt tuff eftermiddag för mig.
Vi hade p-möte och det bjöds på smörgåstårta, det är nåt som jag verkligen älskar! Såå gott det är. Hellre smörgåstårta än en vanlig slibbig tårta. Så det var en riktig utmaning. Visst, jag kunde ju ha ätit det som var på, men hur trevligt skulle det vara då?? Nää, då tittar jag hellre på när andra blir feta och fula. Haha! Det kanske var elakt skrivet?
Nåja, så tänker jag ibland iaf. Men samtidigt är det bra eftersom man då visar att man har blivit mer vaksam när det gäller mat. Vad jag än äter nu, så tänker jag på vad det innehåller. Det gjorde jag aldrig förr, eller kanske ibland, men oftast så åt jag bara för att det var gott.
Jag har ändrat mina matvanor totalt! Och det ger ju reslutat. Och resultat gillar vi GI:are! =)

Till frukost så blev det två kokta ägg, en avocado, vatten och lite kaffe.
Jag var ju lat igår, så nån lunch hade jag inte med mig. Men som tur är så jobbar jag granne med en pizzeria, så jag ringde och beställde en kebab-sallad med ost och utan bröd. Till det så blev det en loka.

Nu ska jag snart stoppa i mig lite mellis som består av två kokta ägg med lite majonnäs på.
Till kvällen vet jag inte än vad vi ska äta. Nu har fantasin tagit slut igen. Då är det Erik som bor i köket. Bra att man är två som kör GI. Man hjälper varandra väldigt mycket, både med att laga mat och att komma på olika maträtter.

Nä, dags för äggen att komma in i min lilla kropp!
Hoppas att ni har haft en bra dag och att det går bra för er som kör GI! =)
Hörs senare. Kraam!

Comments are closed.

Besöksräknare
Idag:
Denna Vecka:
Denna Månad:
Totalt: